Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få billetter tilbage: Kom til comedyshow med Jacob Taarnhøj i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Komikerkometen Jacob Taarnhøj krøller din hjerne på ny Danmarksturné, og Aalborg Comedy Club har æren af at ligge lokation til en række test-shows i juni.

7., 8. og 9. juni kan du for 106 kr. opleve ham teste showet af her i byen, men du skal skynde dig, for der kun 40 billetter til salg pr. show.

Billetsalget går stærkt, og i skrivende stund er der kun billetter tilbage til 7. juni.

Billetinfo finder du her.

Det kan du se frem til

Danske comedyfans skal finde strygejern og steamers frem i 2021 – den fynske standupkomiker Jacob Taarnhøj vil nemlig krølle danskernes hjerner, når han drager på sin første store Danmarksturné med sit nye onemanshow Krøllehjern’.

Onemanshowet Krøllehjern’ er Jacob Taar14nhøjs andet onemanshow og hans første onemanshow siden hans seneste onemanshow, der samtidigt var hans første onemanshow, og på det tidspunkt eneste onemanshow, indtil hans nyeste onemanshow, onemanshowet Krøllehjern’.

Krøllehjern’ er et onemanshow, hvor man allerede i presseteksten mærker Jacob Taarnhøjs store erfaring med og intuitive fornemmelse for at skrive skoleopgaver med minimumskrav til tegnsætningen.

Det er en rutschebanetur gennem den loopede tankegang, der har skaffet Jacob Taarnhøj adgang til nogle af landets fineste og mest anerkendte jobcentre.

Gør jer klar til en indsigtsfuld, transcenderende og livsbekræftende rejse gennem store tidløse og presserende emner, såsom, men ikke mindst, og i særdeleshed. Krøllehjern’ indeholder desuden praktiske og nemme-at-gå-til løsninger på Klimakrisen, Israel-Palæstinakonflikten og bølge/partikel-dualiteten.

Billetinfo finder du her.

Del artikel

Andre læser også