Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få alle de gode råd: Kom til gratis Køberrådgivningsaften ved EDC Danebo og Sparekassen Danmark

Af Redaktionen

Boligkøb er en af de største beslutninger, vi skal foretage os her i livet, og der er rigtig mange ting, man skal overveje og tage stilling til.

Hos EDC Danebo Aalborg har man siden sidste efterår haft en afdeling med køberrådgivning, hvor du som kommende boligkøber kan få hjælp til alt fra boligsøgningen opstår til du står med nøglerne i hånden.

EDC Danebo Køberrådgivning har været en kæmpe succes, hvor man allerede har hjulpet over 100 købere på knap et år – og nu har du en helt unik mulighed for at blive klogere på, hvad de kan tilbyde dig i købsprocessen.

Torsdag den 22. september kl. 17.30 – 19.00 inviterer EDC Danebo Køberrådgivning og Sparekassen Danmark, City Syd til en helt særlig – og gratis – Køberrådgivningsaften i Sparekassen Danmark’s lokaler på Hobrovej 448 B, 9200 Aalborg SV (Tilmeldingsfrist tirsdag d. 20 september).

Her vil der blive serveret en lille let anretning, og så klæder køberrådgiver og ejendomsmægler hos EDC Danebo Køberrådgivning, Nina Strange, dig ellers på til det, til tider, forvirrende boligmarked. Sparekassen Danmark vil fortælle om rentemarkedet, og hvad man som køber skal være opmærksom på ved finansiering af bolig.

Arrangementet foregår lige midt i ulvetimen for mange småbørnsforældre, men det er der også tænkt på. Børn er nemlig mere end velkomne, og der sørges både for børnepasning med underholdning og spændende goodiebags.

Du kan tilmelde dig allerede nu lige her eller på tlf. 9631 5000.

Få alle de gode råd: Kom til gratis Køberrådgivningsaften ved EDC Danebo og Sparekassen Danmark

Få en køberrådgiver, der sørger for ALT

Med din personlige køberrådgiver fra EDC Danebo Køberrådgivning kan du få hjælp til alt i købsprocessen. Du sparer endda udgifterne til en advokat. EDC Danebo Køberrådgivning står nemlig også for hele den juridiske gennemgang.

De tager sig af ALT i bolighandlen i forhold til analyse af ejendommen, prisforhandling, den juridiske gennemgang og MEGET mere.

”Vores mursten danner rammerne for vores hjem, og for hvor vores børn skal vokse op. Derfor elsker jeg at hjælpe mine kunder med at finde og købe det helt rigtige hjem for dem,” fortæller Nina Strange, som er specialuddannet køberrådgiver og ejendomsmægler ved Dansk Ejendomsmæglerforening.

Hvis ord som boliglån, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring og en ”kæk” ejendomsmægler får lysten til at købe ny lejlighed eller hus til at forsvinde som dug for solen, så skal du tilmelde dig dette arrangement.

EDC Danebo Køberrådgivning har allerede hjulpet over 100 købere med at finde og købe deres nye hjem.

”Vi har været i gang siden oktober 2021, og til dato har jeg i alt haft over 100 køberrådgivningssager gennem mine hænder. Det er en forrygende start, og det er virkelig fantastisk at vi allerede har hjulpet så mange købere med at købe deres nye hjem” fortæller Nina.

”Vi vil gerne hjælpe endnu flere købere med at købe og finde deres nye hjem, og derfor afholder vi i samarbejde med Sparekassen Danmark en GRATIS køberrådgivningsaften, hvor man som køber kan få gode råd til hele købsprocessen og rådgivning om finansiering i det nuværende marked.

Vi kender alle det kendte TV2-program ’Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed’, hvor en vært hjælper rådvilde boligkøbere med at finde den rette bolig til den bedste pris. Det er stort set det samme koncept som EDC Danebo’s køberrådgivning – hos dem får du bare lidt mere.

Du får nemlig en skarp prisforhandler, der kender alle ejendomsmæglernes salgsargumenter for at få solgt deres boliger. Naturligvis er der også hjælp til alle de juridiske dokumenter i en bolighandel, som kan være uoverskueligt for en køber.

Med en køberrådgiver ved din side, får du altså hjælp helt fra boligjagten begynder, til du har nøglerne til dit nye hjem.

Hvad er køberrådgivning, og hvorfor skal vi ikke bruge en advokat?

Der er sikkert mange som ved hvad en ejendomsmægler og advokat er, men hvad pokker er en køberrådgiver?

En ejendomsmægler som man møder på fremvisning, er ansat af sælger, og kan juridisk kun varetage sælgers interesse. En køberrådgiver er med omvendt fortegn.

Det betyder, at din køberrådgiver vil stå på din side i forhandlingen og i hele købsprocessen. Det betyder for dig, at du ikke står alene mod sælgers mægler som er professionel.

Nina Strange fortæller:

”Når vi hjælper dig som køberrådgiver fra begyndelsen af boligjagten, står du meget stærkere i forhandlingen, og du har et meget bedre grundlag for at gøre dig en god og tryg handel. Hvis du ikke har en køberrådgiver på din side, står du med andre ord alene mod sælgers ejendomsmægler.

Med dette mener jeg, at sælger er repræsenteret af en uddannet ejendomsmægler, som selvfølgelig skal gøre sit arbejde – nemlig at varetage sælgers interesse. Det er der intet forkert i.

MEN, det betyder at du som almindelig forbruger – og køber – står alene mod en professionel. Hvis vi kigger over i sportens verden, ville det svare til et serie 4 hold spiller mod Barcelona. Det synes vi hos EDC Danebo Køberrådgivning er på tide at gøre lidt op med.”

Med en køberrådgiver får du hjælp fra starten af boligjagten med alt fra analyse af boligen, prisforhandlingen og hele den juridiske gennemgang, hvor man ved en advokat kun får hjælp til at kigge dokumenterne igennem.

Hvordan kan en køberrådgiver spare dig for penge?

Hvis man har set det populære TV-program 3xBeliggenhed, så vil det faktisk fungere meget på samme måde.

Køberrådgiveren forhandler prisen på vegne af køber, og man har derfor professionel rådgivning hele vejen. Denne prisforhandling resulterer som regel i et større afslag, og man får som køber en meget bedre handel.

Der er nemlig også meget andet end bare pris, som der kan forhandles omkring. Når handlen er aftalt på plads, skal der underskrives en købsaftale som udarbejdes af sælgers ejendomsmægler.

Her er det også en rigtig god idé, at man som køber har rådgiver forbehold, så køberrådgiveren kan gennemgå købsaftalens og alle handlens dokumenter. Derved sparer køber også udgiften til en advokat.

Få alle de gode råd: Kom til gratis Køberrådgivningsaften ved EDC Danebo og Sparekassen Danmark
Nina Strange, EDC Danebo.

”Vi vil som køberrådgivere rigtig gerne med fra boligsøgningen den begynder hjemme fra sofaen, til man som køber står med nøglerne i hånden. Det giver en langt bedre handel for køber – både økonomisk – men bestemt også set ud fra et menneskeligt perspektiv.

Man har som køber langt færre bekymringer, og opnår derved meget mere tryghed gennem købsprocessen. Det er min klare opfattelse, at flere og flere kunder vi møder på vores vej, efterspørger en køberrådgiver, og jeg tror helt bestemt det er kommet for at blive”, afslutter Nina Strange.

Hvis du går med tanker om at købe bolig må du ikke gå glip af dette event.

Hvad: Gratis Køberrådgivnigsaften ved EDC Danebog og Sparekassen Danmark

Hvor: Hobrovej 448B

Hvornår: Torsdag d. 22. september kl. 17.30 – 19.00

Du melder dig arrangementet lige her eller på telefon: 9631 5000

Hvis du gerne vil høre mere om køberrådgivning kan du ringe direkte til Nina Strange på tlf. 61 61 34 64 eller skriv en e-mail til: NIJEN@edc.dk.

Del artikel