Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få 3 gratis forsikringstilbud på forsikringsskift.dk

Af Annoncør

Er du bevidst om hvor meget du månedligt betaler til dit forsikringsselskab, og hvilke forsikringer du reelt set er dækket ind over? Langt størstedelen af Danmarks borgere, betaler enten for meget til deres forsikringer, eller er overordnet forsikret forkert. Hvad årsagen skyldes, dykker vi nærmere ned i, når vi i denne artikel også guider til 3 gratis forsikringstilbud. Læs med

Hvis du skulle gøre op med dig selv, hvor mange gange du gennem livet af skiftet forsikring eller i givent fald ændret din forsikringssum, vil du formentlig ikke kunne tælle til det på mere end én hånd. Forsikringer kan være svære at forstå, og så længe vi blot ved at vi er forsikret, er det sjældent at man går ind og foretager yderligere ændringer eller aktivt undersøger markedet for bedre forsikringstilbud. Gør man dog dette, vil man formentlig opleve, at kunne spare flere tusinde kroner årligt.

Hvorfor være forsikret?

Forsikringer er vores sikkerhedsnet, der bærer os i tilfælde af et uheld skulle opstå. De er således en forebyggende investering, der kommer os til gode, og hjælper med en forsikringssum der kan bringe os på rette ben igen. I Danmark er det både lovpligtigt at være tilknyttet visse forsikringer, samt anbefalelsesværdigt at gardere sig mod hvad fremtiden bringer. Det skyldes, at vi sjældent kender til dagen i morgen, hvorfor man bør tage sine forbehold og skabe de bedste forudsætninger for sig selv og sin familie.

Alle borgere er og skal være dækket ind under en ulykkesforsikring samt indboforsikring hvortil det yderligere er et lovkrav at have en kaskoforsikring hvis man er ejer af en bil. Dette er både for at beskytte sig selv, men også beskytte andre i tilfælde af, at man kommer til at udføre skade ved et uheld. Hvor meget man månedligt bør betale til sine forsikringer er dog meget individuelt, og afhænger i høj grad af ens livsstil og behov.

Find forsikringer der passer til dig

Ved brug af en online sammenligningstjeneste vil ud fra en mindre udfyldningsformular, kunne finde frem til hvilke forsikringer der passer til dig. Herefter vil søgemaskinen navigere rundt mellem de forskellige udbydere på markedet, og således fremkalde de bedste og billigste forsikringstilbud. Hermed vil du nemt kunne skabe overblik og således differentiere de forskellige tilbud og udbydere fra hinanden, for således at finde en forsikringspakke der imødekommer dig og dine behov.

Man bør som udgangspunkt ikke betale for mere end man har brug for, hvorfor det kan være behjælpeligt at analysere sine behov, og udelukkende sætte sig i en forsikringssum der er tilpasset dette. Bor du i en mindre bolig med få værdigenstande, er der eksempelvis ingen fordel i månedligt at betale til en indboforsikring hvorved din forsikringssum er flere hundrede tusinde kroner. Jo dyrere din forsikringssum er, heraf de penge du får udbetalt i tilfælde af at et uheld opstår, jo dyrere vil din månedlige udgifter således også være. Er du derfor i tvivl om, hvorvidt du betaler for meget og er dækket under de rette forsikringer, anbefales det, at man spørger en ekspert til råds.