Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjove aktiviteter og fede faciliteter: Få den fedeste sommerferie på First Camp Klim Strand

Af Emil Kjær Jørgensen

Når sommeren står for døren, er der intet, der slår den danske natur med sine vidstrakte kyster, grønne skove og idylliske landskaber.

Landets mange campingpladser byder på alt fra luksuriøse faciliteter til primitive teltpladser, og giver dig friheden til at udforske landets skjulte perler på din egen måde.

Fra de brusende bølger ved Vesterhavet til de rolige fjorde i Østjylland, er Danmark et campingparadis, der bare venter på at blive opdaget.

I år er der ekstra god grund til at booke en minderig, sjov og hyggelig campingferie i Danmark.

First Camp ser frem til en travl sommer

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med 14 destinationer over hele Danmark og 55 i resten af skandinavien.

De oplever en en markant stigning i bookinger for sommeren 2024.

“Vi forventer en fantastisk sommer og nogle pladser er sågar på niveau med den rekordsommer, vi oplevede under Corona-nedlukningen.

Vores gæster værdsætter fortsat den frihed og de oplevelser, som campingferien tilbyder,” udtaler Kent Lodberg, marketingchef hos First Camp.

Sjove aktiviteter og fede faciliteter: Få den fedeste sommerferie på First Camp Klim Strand

Nye tiltag på populære campingpladser

For at imødekomme gæsternes forventninger og give dem endnu bedre oplevelser, har First Camp lanceret noget helt nyt i år i form af det det nye sub-brand ”Resort” – bl.a. på First Camp Hasmark Strand på Fyn og på First Camp Klim Strand her i Nordjylland.

First Camp Klim Strand er en af landets mest populære campingpladser, og her finder du vitterligt noget for alle aldre. Der er både smukke omgivelser, vandpark, legeland og en lækker relax-afdeling, hvis du foretrækker afslapning.

Men de særlige resort-destinationer vil tilbyde ekstra aktiviteter over sommeren, med en særlig fokus på den populære maskot, Yessi.

Børnefamilier der holder ferie i Nordjylland og på Fyn kan dermed se frem til en sommer fyldt med sjov og aktiviteter.

Sjove aktiviteter og fede faciliteter: Få den fedeste sommerferie på First Camp Klim Strand

Med det nye Resort-koncept vil gæsterne på First Camp Klim Strand og First Camp Hasmark Strand opleve endnu mere underholdning, flere faciliteter og en særlig indsats for at gøre ferien mindeværdig.

Maskotten Yessi vil spille en central rolle i at skabe glæde og underholdning for børnene, hvilket gør det til den perfekte feriedestination for børnefamilier.

På de særlige resort-destinationer kan du bl.a. forvente:

Bistro/Restaurant

På Resort-destinationer kan du altid forvente et godt måltid under ferien. First Camp Bistro er en lækker spisestue, hvor der tilbydes alt fra enkle snacks til middage, der afsluttes med lækre desserter og behagelige drikkevarer.

Aktivitetsprogram

Om sommeren inviterer First Camp til et fyldt aktivitetsprogram, der passer til hele familien. Uge 27-32 venter børneklub med Yessi, styrkende morgentræning og magisk aftenunderholdning. Alt er inkluderet i prisen.

Sjove aktiviteter og fede faciliteter: Få den fedeste sommerferie på First Camp Klim Strand

Børneklub med Yessi

Mød verdens sejeste lykkedyr og få nye campingvenner den vores populære børneklub. En uforglemmelig sommerferie venter med virkelig sjove aktiviteter, 5 dage om ugen fra uge 27-32. Gør dig klar til grin, leg og narrestreger i massevis.

Poolområde

Drømmer du om badeeventyr til sommer? Om sommeren har du nærhed til pool på campingpladsen eller lige ved siden af. Perfekt for børnefamilien eller for dig, der elsker at hænge ved poolen.

Om First Camp

First Camp er Skandinaviens førende campingkæde med destinationer i Danmark, Sverige og Norge. De tilbyder tusindvis af campingpladser og hytter, og vores mission er at skabe uforglemmelige ferieoplevelser for alle vores gæster.

For mere information, besøg hjemmesidn på www.firstcamp.dk eller kontakt dem på visit@firstcamp.dk.

Book din sommerferie lige her.

Del artikel

Andre læser også