Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gavefest hos Fjord Line: Få 30 % rabat på minicruise til Norge

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fjord Line
Foto: Fjord Line

Trænger du til en pause fra hverdagen? Eller kender du en, som fortjener en hyggelig og afslappende mini-getaway?

Så skynd dig ind på Fjord Lines hjemmeside – i anledning af rederiets 30-års jubilæum får du lige nu hele 30% rabat på minicruises til Kristiansand, Bergen eller Stavanger, hvis du bestiller senest 31. oktober.

Og du kan rejse helt frem til 28. december, så du kan både få en skøn mini-efterårsferie eller en hyggelig juletur i kurven.

Se her, hvordan du får fingrene i cruise-tilbuddene her.

Gavefest hos Fjord Line: Få 30 % rabat på minicruise til Norge
Foto: MWanvik/Fjord Line

Dagscruise til Kristiansand

Vælger du et dagscruise til Kristiansand, kan du glæde dig til en hel dag om bord på en af Fjord Lines komfortable cruisefærger M/S Bergensfjord eller M/S Stavangerfjord.

Turen starter med afrejse fra Hirtshals kl. 10.00, og så er det ellers bare at gå på opdagelse i alle færgens tilbud!

Måske vælger du at starte med en lækker brunch i Commander Buffet bagerst i skibet med fantastisk havudsigt – og rejser du inden 31. oktober, kan du endda få 30% rabat på buffeten med i købet.

Herefter kan du fortsætte dagen med en shoppingtur i den store Taxfree-butik eller i den flotte nye fashion store – hvor du naturligvis også kan få gode jubilæumsrabatter.

Når færgen nærmer sig Kristiansand, anbefaler vi en tur op på dæk for at nyde det smukke kystlandskab på vej til og fra havn – og på returrejsen kan du glæde dig til en masse underholdning ombord, lige fra bingo og quiz med gode præmier og til musik med et dygtigt liveband.

Og når du nu er i feststemning, så husk at lægge vejen forbi baren, der serverer jubilæumscocktails og bobler – naturligvis også til jubilæumspris.

Vi tør godt love, at tiden ombord vil flyve af sted, og før du ved af det, er færgen retur i Hirtshals kl. 18.55, hvor du kan gå fra borde – fuld af skønne oplevelser efter en dag til søs.

Her kan du læse om – og bestille – cruise til Kristiansand.

Gavefest hos Fjord Line: Få 30 % rabat på minicruise til Norge
Foto: MWanvik/Fjord Line

2-døgns minicruise til Bergen

Vælger du et minicruise til Bergen kan du glæde dig til en ægte krydstogtoplevelse i miniformat: masser af underholdning, lækker mad og drikke, komfortable kahytter – og en fantastisk udsigt til det smukke fjordnorske landskab.

Turen starter med afgang fra Hirtshals kl. 20.00, og så er det ellers bare om at gå ombord i alle færgens tilbud.

Spis et lækkert måltid mad i buffetrestauranten eller a la carte-restauranten, nyd en øl i sportsbaren eller tag en jubilæumscocktail og en svingom i Sea View Bar and Nightclub, der byder på festlig livemusik indtil midnat.

Når det er tid at tørne ind, kan du gå til køjs i din behagelige kahyt, som du naturligvis har på hele turen.

Næste morgen kan du få et lækkert morgenmåltid i Commander Buffet eller en af skibets caféer – og så er det ellers bare at læne dig tilbage og nyde den ’indenskærs’ sejlads mellem Stavanger og Bergen.

For vi tør godt love, at netop dén sejltur er lidt af en oplevelse.

Gavefest hos Fjord Line: Få 30 % rabat på minicruise til Norge
Foto: MWanvik/Fjord Line

Her kan du sagtens falde hen i timevis, mens du bare nyder den spektakulære udsigt med skær, småøer, fjelde, øde landsteder og små bygder. Og hvis vejret indbyder til det, bør du gå op på dæk for at opleve den fantastiske indsejling til Bergen, der ligger smukt omkranset af fjelde i en indlandsfjord.

På vej retur mod Stavanger kan du glæde dig til hyggelig underholdning som bingo og quizzer om flotte præmier, festlig livemusik – og naturligvis masser af shopping (med jubilæumsrabat!) i Taxfree-butikken – eller hygge med kaffe og kage i en af færgens caféer.

Om aftenen kan du naturligvis igen gøre brug af alle færgens mad- og underholdningstilbud, inden du går til køjs til en god nats søvn på færgens vej mod Hirtshals, hvor turen slutter kl. 8.00 næste morgen. 

Her kan du læse om – og bestille – cruise til Bergen

Gavefest hos Fjord Line: Få 30 % rabat på minicruise til Norge
Foto: MWanvik/Fjord Line

2-døgns minicruise med en dag i land i Stavanger

Vælger du et cruise til Stavanger, kan du glæde dig til en skøn kombination af hygge ombord og en hel dag i land i Stavanger eller det fantastiske fjordnorske landskab.

Det meste af turen foregår ligesom minicruiset til Bergen, men i stedet for at blive på færgen på dens vej fra Stavanger til Bergen og retur, går du fra borde ved Stavanger kl. 6.30 på dag 2, frisk og klar til 12 timer i den skønne by.

Her kan du gå på opdagelse blandt masser af lækre spisesteder, spændende museer, farverige shoppingmuligheder, charmerende historiske områder – eller nyde et skønt fjordcruise på Lysefjorden, hvor du ser den enestående klippeformation, Preikestolen, knejse højt over dig fra dækket af en elektrisk turfærge.

Turen går hjemad mod Hirtshals med afgang fra Stavanger kl. 19.00, og her kan du naturligvis igen gøre brug af alle færgens tilbud på turen hjemad mod Hirtshals.

Her kan du læse om – og bestille – cruise til Stavanger

Del artikel

Andre læser også