Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu i egne lokaler: Eye of Creation høster anerkendelse i og uden for Aalborg

Af Ane Johanne Damgaard

Endelig blev det tid til, at Eye of Creation skulle have sit eget sted i Aalborg.

Marketingbureauet er en kæmpe succes både i og uden for Aalborg og rykkede for ganske nylig ind på førstesalen på adressen Ved Stranden 5, 1. TH.

Succesen skinner i den grad igennem, når man hører om deres kåring som Most Creative Marketing Solutions Agency 2023 – Nordjylland, som de vandt ved Scandinavian Business Awards.

En pris, som virksomheden er blevet nomineret til af alle de glade kunder, som de samarbejder med.

Og det er ikke svært at forstå, for Sheila, der står bag Eye of Creation, og hendes fantastiske hold tilbyder et hav af visuelt smukke og kreative løsninger, som får din virksomhed til at shine på diverse medier.

Fra influencer til iværksætter

Sheila Voldby Nielsen er uddannet grafisk designteknolog med speciale i marketing og startede selv med en blog, og dernæst som influencer på Instagram.

Hun var på kontrakt med Bloggers Delight, men fandt hurtigt ud af, at interessen for at hjælpe andre end hende selv, tiltalte hende mere.

“Jeg blev mere og mere interesseret i, hvorfor mine samarbejdspartnere markedsførte sig, som de gjorde. Jeg ville hellere hjælpe andre med deres branding end at gøre min egen profil større dengang,” griner Sheila.

Derfor begyndte hun at trappe ned på sit influencer-arbejde, mens hun så småt begyndte at udleve sin nyopfundne drøm; nemlig drømmen om at blive iværksætter.

Nu i egne lokaler: Eye of Creation høster anerkendelse i og uden for Aalborg

“I 2017 startede jeg det, der i dag er blevet til Eye of Creation. Og i år har min virksomhed eksisteret i seks år.

Jeg har altid haft en forkærlighed for det kreative univers og de dynamiske sociale platforme. Jeg er glad og stolt af det, jeg har bygget op,” fortæller Sheila.

I lang tid drev hun virksomheden alene og fra sit hjem, men det har ændret sig siden.

Leder din virksomhed mod en stærk digital tilstedværelse

I dag har Eye of Creation vokset sig til at være en centralt placeret virksomhed med plads til kundemøder, events og photoshoots. Og så har bureauet fået sig en hel håndfuld dygtige medarbejdere.

De tilbyder hovedsageligt SoME Management, hvor de hjælper virksomheder med deres sociale medier og står for håndteringen af deres platforme.

Det indebærer hele den kreative del lige fra content creation til fotografering og videoproduktion, men også markedsføring og annoncering.

Nu i egne lokaler: Eye of Creation høster anerkendelse i og uden for Aalborg

“I og med, at vi bliver et større team og får mere erfaring, kan vi også tage flere opgaver og skalere udover Aalborgs grænser.

Men vi er stadig en lokal virksomhed, der finder en stor værdi i Aalborg og alle de relationer, vi har opbygget her,” forklarer Sheila.

Blandt deres brede skare af kunder finder man alt fra restauranterne La Locanda, Bogø Sandwich og Applaus til virksomhederne SACKit, Aalborg Kongres & Kulturcenter samt Himmerland Spa & Resort.

Tæt samarbejde med kunder

I deres nye lokaler har de både mulighed for at afholde møder, kurser og events for deres kunder, som de arbejder tæt sammen med.

“Vi har blandt andet et samarbejde med en vinforhandler, som skal holde vinsmagninger i vores fine lokaler,” fortæller Sheila.

Sheila har også lagt stor vægt på at få istandsat lokalerne, så de fremstår så præsentable som muligt.

“Vi har haft et supergodt samarbejde med RM-Byg. Jeg elsker at støtte andre iværksættere, og nu kan vi virkelig lave noget fedt heroppe,” siger Sheila.

Nu i egne lokaler: Eye of Creation høster anerkendelse i og uden for Aalborg

Missionen bag Eye of Creation er at lede dig og din virksomhed mod en stærk digital tilstedeværelse, så du får frihed til at fokusere på det, du gør allerbedst.

Så hvis du har brug for hjælp til netop dette, er Sheila og resten af Eye of Creation-holdet klar til at give dig en hånd.

Du kan læse mere om marketingbureauet her.

Del artikel

Andre læser også