Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få overblikket i byen: Find alle Aalborgs fedeste events hos MigogAalborg

Af Simone Kjølby Christensen

Har du også svært ved at overskue, hvad der egentlig sker her i byen?

Hvornår var det nu, at Tobias Rahim spillede koncert? Og hvor henne? Eller var det Mads Langer? Og var det ikke noget med, at der var en Madfestival på et tidspunkt? Eller var det en Mads Langer-festival?

Nu hjælper vi dig med at skabe det fulde overblik over alle de events og arrangementer, der finder sted i byen. Med vores eventkalender kan du nemt og bekvemt få overblikket og hele tiden følge med i, hvad der sker.

På vores hjemmeside har vi samlet alle de events, som vi mener, har relevans for dig – og selvfølgelig de venner og veninder, du skal have med.

Uanset om du leder efter noget bestemt eller bare vil inspireres, kan du finde det i kalenderen.

Find inspiration

Du kan for eksempel søge på gastronomiske oplevelser under Mad i byen, musikalske under Koncerter eller Festivaler, kulturelle under Teater, sjove under Standup eller Comedy – eller måske foredrag, børnevenlige oplevelser eller vinsmagninger.

Leder du efter noget bestemt, kan du blot skrive det i søgefeltet og dermed hurtigt finde lige præcis den kunster, den restaurant eller lignende, du har interesse i.

Eventkalenderen giver dig samtidig mulighed for at købe billet direkte hos udbyderen, så du slipper for en masse omveje gennem Google, Facebook eller lignende.

Kalenderen er allerede lanceret og klar til brug, så du kan finde frem til de oplevelser, du drømmer om her til sommer – og resten af året for den sags skyld.

Du finder vores Eventkalender lige her.

Del artikel

Andre læser også