Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vinderen er fundet: Ung ur-iværksætter flytter ind i Friis Shoppingcenter

Af Emil Kjær Jørgensen

Onsdag den 21. april åbner Ebert Denmark i Friis Shoppingcenter i tre måneder efter at have vundet den iværksætter-konkurrencen, som blev afholdt kort tid før nedlukningen.

Det skriver Friis Shoppingcenter i en pressemeddelelse.

Ebert Denmark sælger ure i dansk design og med en unik historie. Ideen bag virksomheden kommer fra den nordjyske iværksætter, Mikkel Christiansen.

Vinderen er fundet: Ung ur-iværksætter flytter ind i Friis Shoppingcenter

Et tidsløst design

Ebert Denmark har vundet iværksætter-konkurrencen, som Friis Shoppingcenter står bag. Konkurrencen havde til formål at støtte lokale iværksættere, som kunne få mulighed for at prøve kræfter i den fysiske detailhandel i Friis Shoppingcenter, og den heldige iværksætter blev Mikkel Christiansen.

Han kan nu se frem til at have sin helt egen butik i tre måneder.

Mikkel Christiansen har fra start haft fokus på at skabe et tidløst design, der både er enkelt og med helt særlige kendetegn, som skiller sig ud fra mængden. Det karakteristiske ved uret er muligheden for at montere en anden rem efter lyst.

Ebert Denmark har en helt speciel historie bag sig. Virksomheden er opkaldt efter Mikkels farfars bageri i den nordjyske by Hellum, hvorfra Mikkel Christiansen har fundet inspiration til at lave ure i god dansk kvalitet.

MigogAalborg har fået skrevet om Ebert Ure – læs mere her.

“Ønsker du et unikt ur i solidt dansk håndværk og ikke mindst i høj kvalitet? Så besøg Ebert Denmark fra den 21. april på 1. sal i Friis Shoppingcenter. Introtilbud med -20% på alle ure gældende til den 5. maj 2021,” skriver Friis om åbningen.

Kings & Queens i Friis Shoppingcenter har under nedlukningen udvidet deres butik til hele 624 kvadratmeter, så de kan tilbyde nordjyderne et endnu større udvalg inden for dame- og herremode.

Scandi Nails har brugt tiden på at flytte i nyt lokale, så der nu er ekstra fokus på den hyggelige atmosfære og selvforkælelse.

Kings & Queens og Scandi Nails på 1. sal kan du besøge fra onsdag den 21. april.

Del artikel

Andre læser også