Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et svært valg: El Mariachi er sat til salg

Af Emil Kjær Jørgensen

Det er kun en uge siden, at vi kunne dele nyheden om, at indehaverne bag El Mariachi har fået enorm succes med deres nye iværksætter-eventyr: Craft bitters.

Navnet er “Seiers Scandinavian Bitters” og har allerede høstet stor anerkendelse i blandt andet USA, hvor de i januar kom hjem med hele tre medaljer.

Eventyret er kun lige begyndt, men den store satsning betyder også, at Claus og Gitte, der siden 2016 har drevet den mexicanske restaurant Ved Stranden 1 i midtbyen, nu har besluttet at gå all-in.

Det betyder, at El Mariachi skal sættes til salg.

“Vi har været i gang i snart otte år, og det har været en fantastisk oplevelse. Der er ingen tvivl om, at vi lavede et sats dengang med cocktails og mexicansk mad, men det viste sig at være helt rigtigt for os.

Derfor bliver det også virkelig vemodigt at sige farvel til,” siger Claus Seier Carstensen.

Derfor sælger de nu

Det er især den dårlige samvittighed overfor personalet og den daglige drift, der gør, at Claus og Gitte har taget beslutningen om at sælge.

“Vi har allerede været på flere ture til USA, der tager tiden fra restauranten, og det vil vi ikke være bekendt overfor vores ansatte,” siger Gitte Schrøder til MigogAalborg.

Et svært valg: El Mariachi er sat til salg

Bliver man også helt vemodig ved tanken om, at El Mariachi skal være fortid i Aalborg, så kan man heldigvis godt tørre tårerne væk fra øjenkrogen.

“Vi kommer bestemt ikke til at lukke fra den ene dag til den anden. Nu er muligheden åben, og så kan den overtages nu og her, hvis nogen melder sig på banen,” siger Claus.

Som et andet hjem

Gitte og Claus leder efter nogen, der drømmer om at lave noget spændende i de attraktive lokaler.

El Mariachi rummer i alt 210 kvadratmeter med stort køkken, toilet og nogle moderne lokaler, der er holdt ved lige løbende.

“Det bliver virkelig mærkeligt, når vi engang skal sige farvel til de her lokaler. Det har været vores andet hjem, og det har givet os mange muligheder – og en af de muligheder, er vi bare nødt til at forfølge nu,” siger Gitte.

Et svært valg: El Mariachi er sat til salg

Er man interesseret i at høre nærmere om eventuel overtagelse af konceptet eller leje af lokalerne, kan man kontakte El Mariachi direkte på 98 12 12 21 eller henvende sig i restauranten Ved Stranden 1.

Vil du blive klogere på Gitte og Claus’ nye iværksættereventyr? Så læs mere her:

Del artikel

Andre læser også