Et sandt kunstværk: Endnu en lækker fastelavnsbolle er på banen

I efteråret sidste år hentede Kunsten to gastronomiske profiler til Brasserie Kunsten i form af Thomas Mathiesen som køkkenchef og Cæcilie Dolleris som ny souschef og konditor.
Cæcilie har tidligere arbejdet på Søllerød Kro og Musikkens Hus, og hun har endda vundet DM i chokolade.
I anledningen af fastelavnbolle-sæsonen har Cæcilie tryllet et vaskeægte kunstværk frem i kagemontren.

Skal den udstilles?
Brasserie Kunsten er kendt for sit tårnhøje niveau, og derfor er der naturligvis også kræset ekstra om den særlige fastelavnsbolle.
Fastelavnsbollen er lavet på en klassisk gærdej med smør i rigelige mængder, kardemomme, ægte vanilje og naturligvis en masse kærlighed.
Inde i vidunderet finder du den uimodståelige borgmestermasse, der er lavet af marcipan, smør og sukker.
Når man kreerer kager og andre søde sager i Alvar Altos ikoniske marmorbygning, skal fastelavnsbollerne naturligvis pyntes med en smuk “marmor-“-glasur.
Fastelavnsbollen fortjener næsten sin egen særudstilling på kunstmusset, for den smager bare som en klassisk fastelavnsbolle skal smage.
Der er fuld smæk på smagen i selve bollen og i den voldsomme borgmestermasse, som der heldigvis ikke er sparet på!
Fastelavnsbollerne er klar hver dag fra klokken 12.00 i brasseriet, og den kan også forudbestilles.

HUSK: Du skal ikke betale entré til museet, hvis du kun ønsker at besøge Brasserie Kunsten. Du finder brasseriet i “kælderen” på museet.
Vidunderet koster 35 kr. – både to go eller to stay.