Et hav af muligheder: Unik husbåd er netop sat til salg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Drømmer du om et liv, hvor Limfjorden er din baghave? Hvor du bliver vækket af et delfin-kald i stedet for hanegal? Hvor du når som helst kan tænde motoren og begive dig hvorhen i verden, du vil?

I Aalborg er der netop sat en såkaldt living boat til salg – og skal alle dine ovenstående drømme gå i opfyldelse, så er det med at slå til nu.

Det er Lars Jeppesen og hans kone Kamma, der – efter tre år med adresse på vandet – har sat deres elskede Lady Blue til salg.

En unik mulighed

På trods af Lady Blue’s autentiske udseende er hun en ung dame på kun 13 år. I 2007 blev hun færdigbygget efter inspiration fra en canadisk fiskekutter – men samtidig med det formål for øje, at man skulle kunne bo ombord på hende – året rundt.

“Det er med stort vemod, at vi har sat Lady Blue til salg. Vi har lidt den samme følelse, som når man skal sige farvel til nogen i lufthavnen – men et nyt eventyr venter for os, og vi håber, at hun i stedet kan blive nogle andres,” fortæller Lars Jeppesen.

At blive ejer af en lækker tøs som Lady Blue er ikke en mulighed, der opstår ofte. Udover hendes smukke ydre er placeringen ved Limfjordsværftet også det eneste sted i Aalborg, hvor du må have folkeregisteradresse.

Det gemmer sig under dækket

Lady Blue byder på 110 gode kvadratmeter fordelt på en underetage, hoveddæk, styrhus og en fantastisk terrasse, hvor de heldige beboere kan nyde udsigten (og solnedgangen) over Egholm. Der er selvfølgelig også adgang til egen badeplatform med stige bagerst på båden.

Kvadratmeterne indeholder alt fra agterdæk, en stor stue, opholdsrum med masser af lysindfald fra de otte store vinduer – en sjælden set detalje i en båd af denne størrelse.

Fra stuen kan du fortsætte ind i det nye køkken fra 2018, hvor der naturligvis også er fjordudsigt under madlavningen, som eventuelt kunne være tilberedningen af en sild, du selv har fanget?

På samme etage finder du bådens master bedroom med tilhørende badeværelse.

På nederste dæk finder du et maskinrum, værksted og en lækker værelsesafdeling. Sidstnævnte bestående af hele tre værelser med eget badeværelse og gæstetoilet. En fin detalje i værelserne er de høje senge, der giver ekstra opbevaringsplads – og havudsigt.

Badeværelset er tilmed udstyret med badekar, så du ikke behøver at i bade i fjorden. Ikke hver dag i hvert fald.

Der er med andre ord tale om den ultimative drømmebolig, med et hav af muligheder, hvis du trænger til at skifte hverdagen og parcelhuset ud.

Lady Blue kan blive din for 2.250.000 kr.

På fredag er der ÅBEN BÅD, hvor du kan opleve Lady Blue i levende live.

Læs mere her.