Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et godt grin for 25 kr: Aalborg Comedy Club genåbner med et brag

Af Stine Kjølby Christensen
Aalborg Comedy Club
Aalborg Comedy Club

Det sidste år har der ikke været specielt meget at grine af – men med en genåbning i sigte, er der heldigvis også masser af latter på programmet.

Nu afslører Aalborg Comedy Club nemlig, at de genåbner torsdag d. 6. maj, og det bliver selvfølgelig til et gensyn med deres savnede Open Mic: Komikernes øvelokale, hvor magien opstår og nye jokes bliver til.

Denne torsdag bliver naturligvis med hele Aalborgs comedy-darling i spidsen, nemlig Nicolaj Lange. Han er vært for aftenens løjer, og der bliver nok at tage fat på efter mange måneders nedlukning.

Kun 25 kr.

Dørene åbner kl. 19, mens første komiker går på scenen kl. 20. Og som om at nyheden om, at de genåbner, ikke var lækker nok i sig selv … så kan du altså på denne aften også få en billet til kun 25 kr. plus billetgebyr.

Der er som altid et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig, hvis du skal være med.

Aalborg Comedy Club gør dog opmærksom på, at du ved besøget skal kunne fremvise et gyldigt corona-pas, der max er 72 timer gammelt. Dette gøres nemt via appen “MinSundhed”.

Derudover garanterer Aalborg Comedy Club selvfølgelig også, at der bliver sprittet godt af, god afstand mellem stolene og selvfølgelig halv kapacitet i salen.

Hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Du sikrer dig en billet lige her