Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Af Redaktionen

Vi er vilde med at træne.

Man anslår, at cirka hver femte dansker er medlem af et fitnesscenter, og her i Aalborg er der også fuld gang i de forskellige trænings- og fitnesscentre.

Der er både de klassiske fitnesscentre, og så er der dem, som fokuserer på crossfit, holdtræning og endda personlig træning.

Vi har taget et kig på udbuddet af træningscentre i Aalborg-området og kommer her med en række gode bud på, hvor du finder et fitnesscenter i Aalborg, der passer til dine behov.

Unlimited Performance

UP (Unlimited Performance)Træningscentret UP åbnede dørene i 2018 med visionen om at skabe optimale rammer for at hjælpe almindelige mennesker med at nå deres træningsmål og integrere sunde madvaner som en naturlig del af deres hverdag.

De har haft fornøjelsen af at hjælpe flere hundrede nordjyder med at forbedre deres livskvalitet, uanset om målet har været styrkeøgning, vægttab, muskelopbygning eller lindring af smerter.

De tilbyder forskellige træningsmuligheder, herunder personlig træning, 8-ugers holdforløb for både mænd og kvinder, holdtræning for medlemmer og et almindeligt medlemskab i vores private træningscenter. 

De prioriterer fællesskabet i et trygt og behageligt træningsmiljø, hvor alle føler sig velkomne og godt tilpas, samtidig med at alle ved, hvordan de skal træne sikkert og effektivt. Derfor stiller de et krav til deres medlemmer om at deltage i enten et personligt træningsforløb eller et holdtræningsforløb før træning på egen hånd.

Lige nu kan du booke en gratis samtale og prøvetræning, så du kan få hjælp til at finde ud af, hvilket forløb der passer bedst til dig.

Se, hvad du kan opnå, og book din gratis samtale og prøvetræning her.

Du kan også ringe til dem på på 20446625, hvis du har spørgsmål.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Crossfit North 579

CrossFit North 579 i Aalborg så dagens lys i 2017 og er skabt ud fra et klart mål: At gøre det enkelte menneske sundere på en sjov, effektiv og tryg måde.

Deres brede udvalg af crossfit-hold, fleksible åbningstider, (05-23.00 alle ugens dage), dygtige instruktører og viden inden for området giver dig de bedste forudsætninger for at opnå dine mål – uanset alder, baggrund og niveau.

De glæder sig til at byde dig velkommen!

Læs mere om Crossfit North 579 her.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Pulz Fit

Pulz Fit er et helt nyt træningskoncept i Aalborg.

Træningskonceptet er Boutique Fitness, hvor fokus er høj-kvalitetstræning med lækre omgivelser og træning, der får kroppen og sindet til at yde maksimalt på kort tid.

Holdene er inddelt i en pulsbaseret del og en styrke del. I den pulsbaserede del arbejdes der i puls zoner (gul, grøn og rød), dermed er træningen tilegnet alle da man tager udgangspunkt i egen puls. På styrke delen arbejdes der primært med håndvægte og kettlebells.

Der er instruktør på alle hold, man bliver derfor ikke overladt til sig selv under træningen, og der er altid mulighed for at blive guidet og hjulpet gennem træningens øvelser, sikkert og effektivt!

I Pulz Fit bliver der lagt lige så stor vægt på fællesskab som der gør på træningen, og derfor er der altid gratis kaffe, gratis parkering og et smil at hente fra personale og de andre medlemmer!

Der er altid 14 dages gratis prøvetræning så man kan se om det er noget.

I løbet af året bliver der også afhold forskellige forløb med enten fokus på livsstilsændring, muskelopbygning og teknik. 

Læs mere om Pulz Fit her.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Shape Up Fitness

Hos Shape Up Fitness, som ligger i City Syd med masser af gratis parkering lige ved døren, tilbydes alt hvad man kan ønske sig af udstyr og træningsfaciliteter i højeste kvalitet.

I de store holdsale kan man deltage på de mest populære hold som Stram op, Crossdance, Yoga mv. Men her stopper sammenligningen så også med et typisk fitnesscenter.

Shape Up tilbyder nemlig også lækre saunaer i begge omklædningsrum, hvor man kan slappe af efter en træningssession. Der er også et legeland på hele 150 kvadratmeter med rutsjebane, legestativ, klatrevæg og mere, så både børn og forældre kan få brændt noget energi af.

Man kan også nyde en god kop kaffe og få morgenbrød i centrets hyggelige café, og generelt er der bare gjort en masse for at skabe en helt igennem hyggelig og hjemlig oplevelse.

Læs mere om Shape Up Fitness her.

Hvis man synes, det kan være svært at fastholde motivationen eller ønsker at arbejde mod konkrete målsætninger, så er det med at få fingeren ud af den snart veltrænede bagdel.

Souschef hos Shape Up Fitness, Viktor Eli Fuglsang, har nemlig netop afsluttet en længerevarende uddannelse som fysisk træner – herunder også som personlig træner. Derfor giver centeret 25% på alle ydelser hos ham i hele januar.

Det gælder blandt andet personlige træningsforløb, enkelttimer, fedtprocentsmålinger og kropsanalyser.

Shape Up Fitness har i øvrigt åbent 24/7.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Thimms Funktionel Træning

Træning for Livet er ikke bare endnu et træningscenter. De er fortalere for en tilgang, der går ud over at pumpe jern og svede i et træningslokale.

De tror på individualiseret træning, der ikke blot forbedrer kroppens fysiske tilstand, men også forvandler livet uden for træningslokalet. 

Hos dem får du ikke et standardprogram – de går all-in med en dybdegående bevægelsesanalyse af din krop og dens behov. Uanset om du arbejder på kontor og ønsker at forbedre din holdning eller er en sportsudøver, der ønsker at optimere din præstation, så designer de en træningsplan, der vil udvikle dig. 

Deres ‘Træning for Livet -tilgang handler ikke bare om at have store muskler og vaskebræt; det handler om at gøre din krop klar til de ting, der virkelig betyder noget for dig. Om det er at smadre makkeren på padelbanen eller svinge køllen på golfbanen, eller bare være bevægelig og smertefri i hverdagen med familie og venner. 

Deres unikke holdtræning er blevet populær, da de har skabt et miljø, hvor hver session er optimeret til at opnå maksimal træningseffekt, og så kun to træningspas om ugen. Deres passionerede og til dels nørdede trænere tilpasser hver øvelse individuelt for at sikre, at du får mest muligt ud af træningen – skader og skavanker behøver ikke at stå i vejen for at komme i gang. 

Kom og oplev en træning, der skiller sig ud fra mængden hos THIMMS – Træning for Livet.

www.thimms.dk

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Skansen

Træn på Skansens mange fitnesshold, og giv den gas i fitnesscenteret. Fitnesscenteret fra 2022 består af helt nye cardio- og styrketræningsmaskiner samt frivægte.

Er du mere til holdtræning, kan du deltage på deres fantastiske hold med deres dygtige instruktører. Holdplanen indeholder alt fra bungee- og jumping fitness, crossdance og fitnessgus til mor og far i form. Der er desuden ubegrænset tilmelding til deres hot yin yoga hold. Skansen fitness er for alle og har fokus på sundhed og fællesskab.

Du kan se den vejledende holdplan her.

Du kan både vælge at købe et månedsmedlemskab, så du frit kan træne når du ønsker, eller et klippekort, så du kun betaler når du træner. Medlemskabet er uden binding og indmeldelsesgebyr.

Eksempel på priser:
10 klip
Fri fitness og hold
Studie/firma/senior
kr. 420,-
kr. 239,-/mdr. kr. 199,-/mdr

Se den fulde prisliste her.

Med et fitnessmedlemskab hos Skansen Fitness får du desuden halv pris på din svømmebillet plus tillægsbillet til wellness, så de ømme muskler kan plejes. Læs mere om alle deres tilbud på Skansens hjemmeside.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Thorøs Gym

Hvad er det lige, man skal gøre for at komme i gang med en lidt sundere livsstil?

Det har de et bud på ude i Thorøs Gym på Lyngvej, hvor de igen her i starten af det nye år står klar med deres faciliteter.

Det gælder blandt andet effektive Bootcamps, Personlig Træner og et fedt træningsmiljø i rolige omgivelser.

Centret er nemlig et såkaldt open gym, hvor der er masser af muligheder for selvtræning med udstyr i absolut topklasse, men samtidigt også tilbud om personlig træning, der afvikles af stedets veluddannede instruktører.

Alle centerets trænere har nemlig en relevant bachelor eller kandidatgrad og dertilhørende trænerkurser.

Der er faktisk medlemsloft, så man sikrer, at centret ikke er overfyldt, og man skal stå i kø til maskinerne.

Et medlemskab i Thorøs Gym koster 379 kr.

En anden populær træning i centret er Thorøs Boxing Bootcamp.

Der er fokus på det sjove og tekniske fra bokseverdenen sammen med konditionstræning og styrketræning med egen krop.

Læs mere om Thorøs Gym her

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Fitness United

Midt på gågaden finder du Fitness United – placeret i hjertet af Aalborg.

Centeret har med sine store lokaler masser af luft og plads til træning. De fører kvalitetsudstyr i de bedste mærker, har lækre omklædningsrum, sauna og de går meget op i altid at holde centeret pænt og rent. De går meget højt op i, at det skal være et fedt sted at træne og arbejde Fitness United har alt, hvad et center skal byde på.

Hos dem finder du blandt andet:

  • Store fitnesslokaler med topudstyr fra de bedste mærker
  • Holdsal med højt til loftet og god ventilation med køl
  • Cyklingsal med Tomahawk IC7 cykler og ventilation med køl
  • Hyggeligt cafeområde med gratis kaffe og Wifi
  • Store og lækre omklædningsrum
  • Sauna

Læs mere om Fitness United her.

Gode bud på træning: Her finder du et fitnesscenter i Aalborg

Mangler dit fitnesscenter på denne liste – så send os en mail på info@migogaalborg.dk

Del artikel

Andre læser også