ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode bud på træning: Her finder du et godt fitnesscenter i Aalborg

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Opdateret august 2021

Vi er vilde med at træne.

Man anslår, at cirka hver femte dansker er medlem af et fitnesscenter, og når Corona ikke holder samfundet lukket, så har fitnesscentre kronede dage.

Her i Aalborg er der også fuld gang i de forskellige trænings- og fitnesscentre.

Der er både de klassiske fitnesscentre, og så er der dem, som fokuserer på crossfit, holdtræning og endda personlig træning.

Vi har taget et kig på udbuddet af træningscentre i Aalborg-området og kommer her med en række gode bud på, hvor du finder et godt fitnesscenter i Aalborg.

Disse steder anbefaler MigogAalborg

Fitness World

Når man snakker fitnesscenter kommer man ikke udenom Danmarks største kæde af fitnesscentre. Fitness World har 10 centre i Aalborg-området, og er generelt dominerende på kædeniveau.

Hos Fitness World har du alt det udstyr du har brug for, holdtræning, personlige træning samt andre gode fordele.

Du kan se her hvor Fitness World hører til i Aalborg

Shape Up Fitness

I 2018 slog Shape Up Fitness dørene op i City Syd. Det ligger lige ved siden af Burger King, så der er god motivation til at gå i træningscentret, hvis man også elsker burgere.

De råder over ca. 1700 m2 med højt til loftet, store flotte holdsale og omklædningsrum med sauna. Der er døgnåbent, hvilket også er en kæmpe fordel.

Læs mere om Shape Up Fitness her

Loop Fitness

Loop brød for alvor igennem på markedet med deres mantra om, at man med blot 24 minutters træning kan få maksimalt ud af en træning.

Det er faktisk et selskab med hovedkontor i Aalborg, og Loop Fitness stormer frem med deres cirkeltræning-koncept. Loop har fem fitnesscentre i Aalborg-området i blandt andet Aalborg C, Nørresundby, Klarup og så videre.

Find et Loop Center her

Thimms Træning

På en stikvej til den travle Østre Allé har den tidligere professionelle ishockeyspiller i blandt andet Aalborg Pirates, Martin Thimm, skabt et træningscenter, som på flere punkter skiller sig ud fra det klassiske træningscenter.

Her har man formået at skabe et træningsmiljø, hvor alle kan være med. Uanset om man er i topform eller i kageform.

De fire energiske trænere Martin, Eva, Magnus og Morten i THIMMs har sammen sikret at skabe træningskvalitet på højt plan.

Du kan få både personlig træning individuelt samt holdtræning i mindre grupper som bl.a. ManPower og Mix hold.

Læs mere om Thimms her

Gode bud på træning: Her finder du et godt fitnesscenter i Aalborg
Martin Thimm

Thorøs Gym

Centret er et open gym, hvor der er masser af muligheder for selvtræning med udstyr i absolut topklasse, men samtidigt også tilbud om personlig og skræddersyet træning, der afvikles af stedets veluddannede instruktører.

Manden bag træningscentret er Rasmus Thorø.

Rasmus selv har mange års erfaring som personlig træner og har gennem den vej fundet frem til, hvordan han synes, det perfekte træningscenter skal være. Og dét er Thorøs Gym.

Hos Thorøs Gym er der kræset lidt ekstra for centrets gæster. Her er der nemlig gjort plads til, at man kan tage sig en slapper og restituere i saunaen eller loungeområdet.

Læs mere om Thorøs Gym her

Gode bud på træning: Her finder du et godt fitnesscenter i Aalborg

Crossfit Aalborg

Martin Jensen var for ti år siden med til at åbne det allerførste crossfitcenter i Aalborg – og dermed også for alvor at præsentere sporten for aalborgenserne.

Siden da har centeret været i en stabil udvikling i takt med medlemmernes såvel som instruktørernes ønsker.

Der er ingen tvivl om, at der ligger et stort arbejde bag at skulle forvandle en gammel, støvet lagerhal til et attraktivt træningslokale, men da Martin fik muligheden, så tøvede han ikke et sekund.

Læs mere om Crossfit Aalborg her

Crossfit North

I 2017 slog tre Aalborg-profiler dørene op for det helt nye crossfit-center.

Det blev hurtigt et trækplaster med et bredt team af instruktører og gode faciliteter. Centeret har åbent alle dage fra 5-23, og de starter året ud med helt gratis oprettelse.

Læs mere her

Unlimited Performance

Endelig er der det privatejede træningscenter Unlimited Performance på Hjulmagervej. Dette center er ikke et traditionelt fitnesscenter, hvor du ‘bare’ kommer og træner selv. Unlimited Performance er specialister i personlig træning og holdtræning for mænd og kvinder, og der er fokus på varige ændringer af vaner.

Hos Unlimited Performance lægges der vægt på et personligt miljø, hvor alle føler sig velkomne. De tror på, at et stærkt fællesskab er med til at skabe vedholdenhed og motivation, og derfor er det også kun dem, der tidligere har været i et forløb, eller er i et forløb, der kan blive medlem af Unlimited Performance. På den måde sørger de for, at du er en del af sammenholdet i centeret. Stemningen er uformel og venlig, og alle er velkomne.

Læs mere om Unlimited Performance

Gode bud på træning: Her finder du et godt fitnesscenter i Aalborg
Foto: Unlimited Performance

Fitness1

Overtaget fra SATS i juni 2020

Ligger lige midt i den ene af Aalborgs gågader i Bispensgade.

Det flotte fitnesscenter har 2.000 kvadratmeter med holdsal samt en spinningssal med byens største lærred, hvor alle timerne visuelt vises. Alt udstyr er gratis at låne

Åbningstider fra 5-23 alle dage

Alle medlemskaber med fri brug af hold og andre Fitness1 centre

Fast pris med alt inkluderet

Læs mere her

Mangler dit fitnesscenter på denne liste – så send os en mail på info@migogaalborg.dk

Del artikel