ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et brag af en filmkoncert: Oplev Harry Potter og Dødsregalierne i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Torsdag og fredag blændede Musikkens Hus op for sjette del af Harry Potter-filmene, da Harry Potter og Halvblodsprinsen spillede for fulde huse.

Allerede nu kan du sætte kryds i kalenderen for næste film i det magiske filmunivers.

Den 7. og 8. december 2023 kan vi igen opleve det magiske univers på det store lærred til et brag af en filmkoncert.

Under ledelse af Timothy Henty fremfører Aalborg Symfoniorkester Alexandre Desplats utrolige partitur fra Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1.

Filmen vises i Koncertsalen på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, alt imens de dygtige musikere fra symfoniorkestret transporterer publikum ind i Harrys eventyr, hvor den længe frygtede troldmandskrig begynder!

“Siden vi i 2017 sikrede os rettighederne i hele Norden til at fremføre filmkoncerter med Harry Potter™, har det været et kæmpe hit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned, nu vi endnu en december kan invitere inden for til en magisk oplevelse,” fortæller de.

Det kan vi se frem til

Harry, Ron og Hermione drager ud på starten af den sidste færd i kampen om at slå Voldemort™. Vennerne sætter sig for at opspore og ødelægge hemmeligheden bag Voldemorts™ magt ­– Horcruxerne™. På egen hånd og på flugt må de tre stole på hinanden mere end nogensinde. Men mørke kræfter truer med at splitte dem fra hinanden.

Filmkoncerten går i offenligt salg fredag den 16. december. Kan du ikke vente så længe?

Musikkens Hus giver deres nyhedsbrevsmodtagere mulighed for at købe billetter i presale allerede mandag den 12. december.

Læs mere om billetsalget her.

Del artikel

Andre læser også