ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et bæredygtigt valg med nøgleringe i læder

Af Redaktionen

I en verden med overforbrug og usunde forbrugsmønstre er det nødvendigt at sætte fokus på bæredygtighed, så det bliver lettere at træffe de bæredygtige valg med køb af langtidsholdbare produkter i høj kvalitet.

Sådanne produkter skal reducere antallet af impulskøb og sikre, at du om et år fortsat har lækre produkter, der gør hverdagen lidt lysere og får dig til at trække på smilebåndet.

En af de danske virksomheder, som har taget idéen om bæredygtige produkter til sig, er webshoppen byRavn, der blandt andet fremstiller og producerer nøgleringe i læder på deres eget værksted i Danmark.

På webshoppen her finder du unikke og håndlavede produkter i læder, og sortimentet spænder bredt med alt fra hundehalsbånd og interiør til eksklusive accessories.

De håndlavede produkter i læder fra byRavn skal sikre et godt produkt, der med et personligt tryk kan skræddersyes og tilpasses efter kundens ønsker.

Læder er et langtidsholdbart produkt, der, udover at være et restprodukt fra kvægproduktionen, blot bliver smukkere med tiden, efterhånden som det patineres.

Læder er ikke et ømtåleligt materiale, der skal værnes ekstra om – tværtimod bliver produkter i læder oftest endnu smukkere af en plet eller ridse, hvilket er en fordel, når der tales overforbrug og bæredygtighed.

Et helhjertet køb

Det kræver en vis tilvænning at vende op og ned på vanlige indkøb og præferencer.

Et led i tilvænningen til at træffe bæredygtige valg kan være at sætte fokus på, at produkterne skal være personlige og dermed have en helt særlig betydning for dig.

En nøglering med tekst er en oplagt gaveidé til dig selv eller en du har kær, fordi det med et personligt tryk på læderet bliver muligt at pryde en lædernøglering med særlige datoer, navne eller symboler.

En lædernøglering med navn bliver således ikke en hvilken som helst genstand, der kan købes på ethvert gadehjørne, men derimod et skræddersyet produkt, der passer til dine ønsker.

Når man køber et produkt, der rammer “spot on” på ønsket om farve og form, er det mindre sandsynligt, at det bliver skiftet ud lige så hurtigt, som hvis man halvhjertet havde klikket et tilfældigt item hjem fra en masse-producent.

En nøglering er efterhånden blevet et allemandseje, fordi den pynter i nøglebundtet, og gør det lettere at finde frem til husnøglen i bunden af tasken – men en nøglering med et personligt tryk målrettet modtageren vil med garanti falde i god jord, fordi det udtrykker særlig omtanke og umage.

Del artikel