Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Espresso House melder dato ud: Her åbner Aalborgs største kaffebar

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Espresso House
Foto: Espresso House

Aalborg får inden længe byens største kaffebar lige midt i gågaden.

Espresso House har overtaget Baresso-kæden, og åbner deres nye store kaffebar i hjertet af Aalborg.

Over for MigogAalborg melder de datoen ud på åbningen af den store Flagship Store;

”Hvis alt går efter planen, er vi klar til at byde aalborgenserne ind i Espresso House torsdag d. 8. marts,” fortæller Sinne Fredslund, der er Head of Marketing i Espresso House i Danmark.

Aalborgs største kaffebar

Kaffebaren kommer til at ligge i Bispensgade 16, hvor Fætter BR før har haft butik. Og det bliver noget af en kaffebar, som vi kan byde velkommen til byen.

Sinne Fredslund fortæller MigogAalborg, at kaffebaren bliver den største af sin slags i Aalborg: hele 360 kvadratmeter med plads til over 200 gæster inde og ude.

Espresso House melder dato ud: Her åbner Aalborgs største kaffebar

Espresso House bliver altså helt nyt koncept i Aalborg, og hvis vi skal tro Sinne Fredslund har vi en masse at se frem til:

”Det er en klassisk konceptkaffebar, men gæsterne kan også se frem til et rigtig stort udvalgt af både salater, sandwiches og kager. Og så er vores kaffe specialkaffe, som i kvalitet er blandt verdens fem procent bedste.”

Espresso House har eget bageri i Malmø, og kaffen bliver ristet på deres eget kafferisteri.

”Kvaliteten er virkelig i højsædet, og alt det vi sælger, er noget vi er stolte af at servere. Vores vision er ganske enkelt at give verdens bedste kaffeoplevelser til verdens bedste gæster.”

Til marts kan gæsterne se frem til en indretning, som indbyder til intim hygge i små kroge, solopladser med udsigt til gågaden, sofaer, lænestole og meget, meget mere.

”Vi appellerer i høj grad til, at gæsterne har lyst til at blive hængende og nyde hyggen i vores kaffebar, men man kan selvfølgelig også snuppe kaffen to go, hvis man vil det,” forklarer Sinne Fredslund.

Større kafferokade i byen

De fleste aalborgensere er bekendte med Baresso, som har en del kaffebarer rundt omkring i byen. Baresso og Espresso House er begge blevet opkøbt af JAB Holding Company, og de to brands er ved at blive slået sammen til ét samlet brand: Espresso House.

Sinne Fredslund fortæller MigogAalborg, at de to kaffebarer på Nytorv og Bredegade efter planen bliver relancerede som Espresso House i 2019.

Espresso House indbyder alle til åbningsfest den 8. marts, hvor man kan få en stor Caffè Latte til 25 kroner og ikke mindst den populære kanelsnegl til 10 kroner ved køb af en valgfri drik fra menuen. Se mere her.

Del artikel

Andre læser også