Blandt Nordjyllands førende: Erling Christensen Møbler holder kæmpe januar-udsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For mange er nytåret forbundet med en ny start.

En ny start kan komme i mange udgaver: Sundere vaner, mere tid til sig selv, mere overskud.

For andre kan det også være et spørgsmål om de fysiske rammer.

Er det måske nu, at den gamle, slidte sofa skal udskiftes med noget fornyet energi i hjemmet? Eller er det tid til en ny madras, så det nye år kan byde på en bedre nattesøvn?

Uanset hvilken del af dit hjem, der trænger til en makeover, så kan forvandlingen starte hos Erling Christensen Møbler, der allerede nu kører med mindst 25 % rabat på hele møbel- og sengeafdelingen*.

Du kan altid gøre en god handel

Med over 10.000 m2 udstilling, og mere end 40 ansatte er bolighuset uden sammenligning blandt de førende i Nordjylland.

Det ligger i Sindal knap 40 minutters kørsel fra Aalborg tæt på Hjørring, men priserne bliver som bekendt også bedre af at tage lidt væk fra storbyerne.

Derudover giver det mening, når der er fri fragt til ikke mindst Aalborg men hele landet.

Så behøver man ikke at tænke over, om hvordan drømme-møblerne skal transporteres hjem.

Varesortimentet tæller nogle af markedets mest anerkendte mærker såsom Auping, Jensen, Dunlopillo, Andersen Furniture, Skovby og mange flere.

Mærker, der gavmildt, er fordelt over 10 forskellige afdelinger. Der er altså noget for enhver smag – og pengepung.

Erling Christensen Møbler kan desuden prale med at være blandt Danmarks største, privatejede bolighus, hvilket i sig selv er vigtig viden, hvis du som kunde påtænker at gøre dig en god handel.

“At vi er privatejede, betyder først og fremmest, at vi er egenrådige i forhold til både pris og sortiment. Vi er ikke underlagt nogle regler, og derfor kan vi også altid sikre fast prisgaranti og markedets laveste pris.

Man kan med andre ord altid gøre en god handel hos os!

Og så er der jo også altid gratis parkering,” forsikrer Erling.

Ikke nok, med at den gode handel allerede nu er inden for rækkevidde, så kan man – grundet de mange kvadratmeter – også næsten være sikker på, at møblerne er på lager, og de kan dermed komme til at pryde dit nye hjem allerede samme dag.

40 års erfaring og faglig ekspertise

Erling Christensens historie strækker sig intet mindre end 40 år tilbage, da han som helt ung solgte møbler fra sin privatadresse.

Siden er forretningen flyttet hjemmefra, men interessen for møbler har været der lige siden.

Det betyder, at bolighuset i dag kan tilbyde sine kunder en helt unik ekspertise, hvor fagligheden og kyndig vejledning – uanset hvor i hjemmet du bevæger dig – er i højsædet.

“Vi adskiller os nok især på den front, at vores faglærte personale ikke bare er her ind i mellem.

De er her på fuld tid og ved alt, hvad der er værd at vide. De er alle faglærte og med mange års erfaring – så de ved om nogen, hvad de laver,” forklarer Erling.

Få hele hjemmet leveret til døren

Som tidligere nævnt, regerer Erling Christensen Møbler over et imponerende varesortiment, der kan indgå i forvandlingen af alt fra børneværelset, soveværelset, badeværelset, køkkenet – eller måske bare lidt nips til vindueskarmen?

Uanset hvad end du mangler, så er der næsten garanti for, at du får det med hjem efter et besøg i bolighuset … og oveni købet til en rigtig god pris.

Det er vel noget, vi nordjyder kan forstå!

Skulle du alligevel ende med at fylde bagagerummet til randen, så tilbyder Erling Christensen Møbler selvfølgelig også fri levering – i hele Danmark.

Den beskedne køretur derop skal altså ikke være nogen hindring for din shoppetrang – men er du af del ene eller anden grund forhindret i et besøg, så kan du naturligvis også tage et kig online.’

Ganske vist findes der kun en brøkdel af det fysiske sortiment, så Erling Christensen anbefaler selvfølgelig, at man kigger forbi, får den gode service og helhedsoplevelsen af bolighuset med sig – til én og samme pris.

Skulle julen alligevel have kostet lidt for mange penge, der har gjort det små med januar måneds finanser … så tilbyder Erling Christensen også op til 48 måneders rentefri finansiering.

Det kan du læse mere om her.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, EC-priser, Ferm Living og Cane-Line.

Hvad: Stort januar-udsalg i Erling Christensen Møbler
Hvornår: Gælder fra nu og hele januar
Hvor: Hørmestedvej 342, Sindal

Final Four i Aalborg bliver kæmpestort: Vind 4 billetter til semifinale

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Bluelinemedia.dk
Foto: Bluelinemedia.dk

En af årets helt store begivenheder i dansk ishockey finder sted næste weekend lige her i Aalborg.

Final Four er pokalturneringens finalestævne, hvor semifinaler og finale spilles i samme weekend i samme arena, som vælges helt officielt som værtsby.

I år er det Aalborg, som er værter for den store begivenhed, der kommer til at trække tusindvis af ishockey-fans til byen.

Det hele går løs fredag d. 25. januar, når de to semifinaler spilles. I modsætning til DM-turneringen, hvor eksempelvis finalen spilles over syv kampe, så er det altså knald eller fald i alle kampene.

Lørdag d. 26. januar spilles den afgørende finale så.

MigogAalborg er mediepartnere på Final Four

MigogAalborg er stolte over at kunne annoncere, at vi er mediepartnere på Final Four. Derfor vil vi blandt andet lave Live-studie i Gigantium i løbet af fredagen til begge semifinaler.

Aalborg Pirates spiller deres semifinale mod Rungsted Seier Capitals klokken 20.00 i Gigantium, og siddeplads-billetterne er stort set revet væk.

Den første semifinale om fredagen spilles 16.30 mellem Sønderjyske og Frederikshavn, så der kommer helt sikkert mange fra Frederikshavn til Aalborg.

Derefter kommer piraterne i gang mod Rungsted kl. 20.00.

Finalen spilles lørdag eftermiddag

Selve finalen spilles lørdag d. 26. januar kl. 14.30. Drømmen er nok, at det bliver rent nordjysk brag mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks.

I det hele taget bliver der knald på i Gigantium i den weekend. For der afvikles samtidig Nordjyllands største esportevent, hvor der blandt andet er kæmpe pengepræmier på spil. Det kan du læse om her.

I den forbindelse afholdes uofficielt DM i NHL ’19, hvor de bedste danske ishockeyklubber sender en repræsentant hver for at se, hvem der er bedst på computeren.

Hvad: Final Four i Bentax Arena
Hvor: Gigantium, Aalborg
Hvornår: 25 – 26. januar 2019
Billetinfo: Køb billetter til kampene her

KONKURRENCE

Vind 4 billetter til Aalborg Pirates’ semifinale fredag d. 25. januar kl. 20.00

Vi udlodder i samarbejde med Final Four 6 x 4 billetter til semifinalen. Så der er gode vinderchancer.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv hvem du vil tage med, hvis du vinder

Vi trækker vinderne på tirsdag d. 22. januar.

Eksklusiv aften på San Giovanni: Ure, lækre bøffer og udsøgt vin

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Er du til eksklusive ure, lækre bøffer og udsøgt vin, afholder San Giovanni det helt perfekte arrangement tirsdag den. 5 februar fra klokken 17.30.

De inviterer nemlig til en helt speciel aften med Danmarks førende ur-ekspert, Kristian Haagen.

Han udgiver bla. magasinet Timegeeks og er valuar for auktionshuset Bruun Rasmussen.

“Hvis man interesserer sig for ure, kan han vel nærmest betegnes som en rockstjerne,” siger indehaver af San Giovanni, Mikele Volpi, til MigogAalborg og fortsætter:

“Folk var helt oppe at ringe over arrangementet sidst, så derfor skal succesen selvfølgelig gentages i år.”

En aften med nørderi, lækker mad og udsøgt vin

Dørene åbner klokken 17.30, og fra klokken 18.00-18.45 vil der være foredrag med Kristian Haagen, samtidig med der serveres lækre bobler fra Marsuret “San Boldo Prosecco di Valdobbiadene” og snacks under fordraget.

Under foredraget vil Kristian Haagen tage publikum igennem de tre mest populære urmærker i luksusklassen; Patek Philippe, Rolex og Audemars Piguet.

Han vil forklare, hvorfor netop de tre urmærker er så populære og hvad der ligger bag – ikke mindst det mekaniske værk. Desuden vil der være tid til at stille spørgsmål.

Klokken 19.00 er det så tid til at nyde en lækker bøf skåret fra oksemørbraden af Irsk græsfodret kødkvæg med passende garniture. Hertil skænkes Rosso Piceno “Gotico” i topårgangen 2015.

Kristian Haagen

Herefter serveres lækker dessertkage med Italiensk craftbeer fra Brewfist Italian Ales.

Kl. ca. 19.30 og frem vil der være mulighed for at få vurderet sit ur ved Kristian Haagen (dog max 1 ur pr. gæst)

“Sidste gang havde folk vidt forskellige ure med, og det behøver bestemt ikke at være Rolex eller Patek Philippe. Vi havde endda et par gæster, som havde nogle vilde Casio-ure fra 1970’erne med,” siger Mikele.

Prisen for foredrag, mad, vin, øl og en signeret bog fra Kristian Haagen; “Hashtags  Watches II”, er 695 kroner.

“Når det handler om livsstil, er der ofte mange events til kvinder her i byen. Derfor henvender den her aften sig primært til mænd, men kvinder er selvfølgelig velkommen,” afslutter Mikele.

Du kan finde mere info om arrangementet her.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Klitgård Ure og Richard. Kristian Haagen vil derfor også være til stede i de to butikker i følgende tidsrum:

kl. 10.00-11.00 hos Richard
kl. 11.30-12.30 hos Klitgård
kl. 14.30-15.30 hos Richard
kl. 16.00-17.00 hos Klitgård

Hvad: Ure, bøffer og vino
Hvor: San Giovanni, Vesterbro 46, 9000 Aalborg
Hvornår: Tirsdag den. 5 februar fra klokken 17.30.
Pris: 695 kr.

Spil er blevet en milliardindustri: Aalborg-virksomhed satser på gennembrud

Skrevet af: Simone Vestergaard
Foto fra spillet
Foto fra spillet

I vores nye portrætserie i 2019 går MigogAalborg tæt på iværksættere, der enten driver virksomhed i Aalborg eller er fra Aalborg og omegn.

Aalborg er en spirende iværksætterby, hvor ideer udvikles og nye firmaer skyder op.

Alene i første halvår i 2018 blev der i gennemsnit oprettet mere end 191 nye virksomheder hver eneste dag i Danmark.

Én af Aalborg nye virksomheder er Tunnel Vision Games, som udvikler computerspil til PC og konsoller.

Firmaet startede ud for fem et halvt år siden som et studieprojekt, og nu er de fire studiekammerater officielt blevet kollegaer, og dermed klar til at nå nye højder med deres firma.

Meget snart lancerer de deres første spil ’’Lightmatter’’.

”Firmaet havde sin start for fem år siden, som et studieprojekt, hvor vi udviklede en prototype, som vi lagde ud på nettet. Og efter kort tid fik spillet en masse opmærksomhed og downloads.

Til konferencen, Casual Connect i Amsterdam vandt vi en pris for mest innovative spil– og vi var blandt få, som var afsted med et studieprojekt.

Vi blev også nomineret til bedste Show Case ved Spilprisen i Danmark, og bedste Student Game ved Unity Awards. Alt dette var ligesom startskuddet for os,” fortæller CEO, Philip Hundevad Nymann, til MigogAalborg.

Udgiver snart deres første spil

De valgte herefter at vente hele to et halvt år på at videreudvikle spillet på grund af uddannelsen, da de godt vidste, at det ville blive et heltidsprojekt.

I stedet dygtiggjorde de sig og lavede andre småspil i mellemtiden.

På nuværende tidspunkt er de seks i firmaet – fire Founders, og to fuldtidsansatte. Og deres første spil er lige på trapperne.

“Lige nu er vi omkring et halvt år fra release af det færdige produkt, som vi har arbejdet med i mange år efterhånden.

Vi startede med at tro, at det ville tage ét år at færdiggøre, efter endt uddannelse, men det har taget længere tid.

Vi har haft svært ved at tage det fra et studieprojekt til et kommercielt niveau. Og vi har lavet det samme spil tre-fire gange med forskellige vinkler, før vi endte ud i det spil, vi alle var tilfredse med.

Det har været en lang proces, men vi glæder os til snart at sende det ud.” fortæller Philip.

Skyggerne dræber dig

Tunnel Vision Games’ første spil er et first-person puzzle game, hvor skygger dræber dig.

Det er lidt lige som legen ’jorden er giftig’– bare med skygger.

I spillet er man fanget i et laboratorium der er bygget i et bjerg, som eksperimenterer med en ny kilde inden for bæredygtig energi. Og her skal man bruge lateral tænkning til at løse gåder med lys og skygger.

Bosætter sig i det nye iværksætterhus

Da Tunnel Vision Games for to et halvt år startede, var de heldige at blive en del af AAUs start-up miljø, Inkubator. For et år siden lavede de en aftale med NOVI, sammen med to andre virksomheder fra Inkubatoren, om kontorpladser.

Men nu er deres behov ændret, og firmaet mangler ny energi. Derfor er de blandt mange spændende start ups, som flytter ind i Aalborgs nye store iværksætterhus GrowAAL.

“Mange af de virksomheder, der er hos NOVI, har eksisteret i mange år. Og på nuværende tidspunkt har vi brug for at være et sted, hvor vi er mere på niveau med de andre start-up virksomheder.

Vi er stadig grønne, og i løbet af det sidste år har vi fået rigtig meget godt med i bagagen fra NOVI, men vi glæder os til at placere os et sted, hvor vi ser os mere ligeværdige med andre virksomheder. Det bliver rigtig godt til os.” forklarer Philip.

Det nye iværksætterhus i byen

Kæmpe mulighed for at udvikle på firmaet

Tunnel Vision Games ser det nye iværksætterhus GrowALLsom en stor mulighed for at udvikle på firmaet.

“Vi ser frem til at komme tættere på byen og connecte med andre virksomheder, der er i samme båd som os,” afslutter Philip.