Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eriksen og Dalsgaard på græs i Aalborg: Se landsholdet træne gratis

Af Emil Kjær Jørgensen
Anders Kjærbye - dbufoto.dk
Anders Kjærbye - dbufoto.dk

I aften kan det danske herrelandshold i fodbold tage endnu et skridt mod EM 2020, når de spiller en yderst vigtig kvalifikationskamp mod Schweiz i Parken.

Og efter et forhåbentligt godt resultat, kan vi byde dem velkommen til Aalborg på mandag.

Her lander landsholdet forud deres testkamp mod Luxembourg tirsdag aften kl. 19.00.

Hvis du vil opleve noget helt specielt, som er ganske gratis, så bør du tage ud og se landsholdsspillerne træne ude på stadion.

Det kan du nu på mandag, den 14. oktober klokken 17.00, hvor landsholdet træner for åbent hus på Aalborg Portland Park, hvor AaB normalt holder til.

DBU oplyser, at træningen er med efterfølgende autografskrivning, så der er rig mulighed for at få en signatur fra store spillere som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og Henrik Dalsgaard.

Truppen til kampene mod Schweiz og Luxembourg:

Eriksen og Dalsgaard på græs i Aalborg: Se landsholdet træne gratis
Foto: DBU

DBU’s info om åbne træninger med landsholdet:

Varighed

Vi kan ikke på forhånd oplyse om varigheden af de enkelte træninger. Træningen første dag, truppen er samlet, er typisk kortere end de øvrige træninger, for den primært består i restitution efter spillernes klubkampe.

Spillere

De enkelte spilleres deltagelse i træningerne vurderes i forhold til eventuel restitution eller skadessituation. Hvis spillere ikke deltager i en træning – eller kun i dele af en træning – besluttes det typisk kort inden træningen, og oplyses derfor ikke her på siderne.

Autografer:

Landsholdsspillerne plejer at være flinke til at skrive autografer. Regn og koldt vejr kan imidlertid betyde, at det er vigtigt, at spillerne kommer hurtigt i gang med træningen, og kommer hurtigt tilbage til hotellet igen efter træningen.

Hvis du gerne vil have en autograf eller to fra nogle af spillerne, kan du forsøge at sikre dig autograferne ved at kontakte spillerne, når de er på vej fra træningen. Men altid udenfor gelænderet, der omkranser banen.

Af hensyn til spillernes samlede program under en træningslejr – behandling, møder, spisning og hvile – samt hotellets øvrige gæster, kan vi derimod ikke tilbyde dig at få autografer fra spillerne på spillernes hotel.

Pas på skæve skud:

Selv en landsholdsspiller kan sparke ved siden af. Eller sende en skæv aflevering af sted. Derfor er det specielt vigtigt af hensyn til de børn, der overværer træningerne, at de opholder sig udenfor hegnet.

Hvad: Åben træning med herrelandsholdet
Hvor: Aalborg Portland Park
Hvornår: Mandag d. 14. oktober kl. 17.00

Du kan finde mere info her.

Del artikel

Andre læser også