ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

Af Michael Qureshi

Der er mange om buddet, når det gælder business-netværk i Aalborg.

De fleste virksomheder er allerede en del af et eller flere netværk, og derfor kan man også tillade sig at være lidt mere kræsen omkring, hvad man er en del af.

Set med de briller er det intet mindre end imponerende, hvad AaB af 1885 har fået stablet på benene med deres helt nye erhvervsnetværk.

Midt i en historisk Corona-tid, hvor hjemmearbejde og Teams-møder er blevet det “nye normale”, så har AaB af 1885 fået sammensat et stærkt felt blandt byens virksomheder.

Alt fra Netcompany til Profox har repræsentanter med i det nye erhvervsnetværk, og forleden fik Klub1885 så mulighed for at afholde det første arrangement.

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

Har været udfordret af Corona-begrænsninger

Klub1885 har, som så mange andre, været udfordret af corona-pandemiens begrænsninger for forsamlinger, men nu er man langt om længe i gang.

Det er til stor lettelse for styregruppen.

“Det var en kæmpe fornøjelse endelig at kunne samle den her gruppe, der består af en masse erhvervsdrivende, der bakker op om hinanden og samtidig vil det bedste for de unge mennesker, som vi har i foreningen,” fortæller Jens Nygaard Larsen, der er blandt de bærende drivkræfter i netværket sammen med formand Claus Fallingborg og Kenneth Cortsen.

Klub1885, der indtil videre tæller 38 medlemmer fra 32 virksomheder, mødes årligt til to eksklusive arrangementer, og derudover tre-fire gange, hvor oplevelser, inspiration og netværk er i højsædet.

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

Event Aalborg lagde lokaler til første arrangement

På en skøn sommerdag åbnede Matias Drejer, der selv er medlem i Klub1885, dørene til Event Aalborgs historiske lokaler i Maren Turis Gade.

Her var der dækket op til fest, og maden, som Mad Med Mest stod for, faldt i god smag blandt deltagerne.

Aftenen startede med en netværksession på 45 minutter, inden Jens Nygaard Larsen bød velkommen, fortalte om idéen bag Klub1885 og visionerne fremadrettet.

Derefter overtog Claus Fallingborg ordet og indviede gæsterne i de forskellige projekter AaB af 1885 arbejder med, herunder blandt andet etablering af “stadion nummer 2 i Aalborg Kommune”.

Claus, der er AaB-mand helt ind til knoglerne, er stolt og meget tilfreds med Klub1885s debut.

“Det her er en helt ny milepæl for foreningen.

Jeg er simpelthen så imponeret og benovet over det her projekt, og jeg vil gerne takke både medlemmerne og folkene bag Klub1885.

Jeg glæder mig til at være en del af denne gruppe i mange år fremover,” siger Fallingborg.

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

DBU-formand holdt oplæg

I løbet af aftenen var der forskellige indslag.

Formand for DBU og medlem i UEFAs eksekutive komite, Jesper Møller gæstede til en afslappet debat om sin oplevelse fra maskinrummet i dansk og europæisk topfodbold, af det kuldsejlede projekt, European Super League.

Jesper Møller, der også er uddannet advokat, fortalte om, hvilke juridiske og sportslige sanktioner man havde drøftet mod de klubber, der hurtigt trak sig ud af projektet, og de tre klubber, som stadig er en del af ESL.

Efter hovedretten var indtaget, afholdt Søren Juul Jørgensen, der bl.a andet arbejder ved Center for Menneskerettigheder og International Retfærdighed ved Stanford University, et meget interessant oplæg om innovationsmuligheder i Silicon Valley.

Han fremhævede også digitalisering og dataøkonomi samt præsident, Joe Bidens “American Jobs Plan”.

Søren, som tidligere har været Danmarks generalkonsul i Californien og direktør for Dansk Innovation Center i Palo Alto, hvor fokus er på tech innovation, er samtidig grundlægger af strategifirmaet, ForestAvenue.

Med base i Silicon Valley, Bruxelles og København tilbyder de analyser og strategianbefalinger, de fokuserer på strategiske ledelsesudfordringer, digitalisering, bæredygtighed og data-etik, samt hvordan danske virksomheder får succes i USA.

Stor succes: Nyt netværk i Aalborg fik flyvende start

Stor interesse for at være med i Klub1885

Hurtigt efter lanceringen oplevede man stor interesse for Klub1885 blandt ejere, ledere eller beslutningstagere, ikke bare i Aalborg, men man har sågar også virksomheder med helt fra København.

Faktisk har man ifølge Jens Nygaard Larsen måtte afvise flere interesserede, da man arbejder med brancheeksklusivitet, og dermed ikke har to af samme type virksomhed med.

Men er man interesseret i at høre mere om Klub1885, kan man kontakte Jens på jnl@aabaf1885.dk

Del artikel