Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Erfaren mand overtager: Aalborg Zoo får ny chef for restauranter, boder og kiosker

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Han har lavet superliga-mad i AaB, været specialist i schnitzler i koncept-restauranten Paprika, stået i spidsen for ledere og medarbejdere i 45 kantiner, solgt firmafrokoster til 1600 mennesker dagligt og givet nordjyderne gode tips til aftensmaden på TV – og en hel del mere.

49-årige Morten Becker Jørgensen har prøvet lidt af hvert, og de mange erfaringer kommer nu Aalborg Zoo til gode, når han tiltræder som ny chef for havens restauranter, boder og kiosker.

“Vi er meget glade for at have fået Morten med om bord. Det er en kompleks opgave at drive restaurant og butik i en zoologisk have, men med Mortens mange kompetencer er vi sikre på, han er den helt rigtige mand til opgaven og til at tage over efter vores nuværende restaurantchef, Hans Boldt, der har ønsket at forlade Zoo med udgangen af juni,” siger Henrik Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Erfaren mand overtager: Aalborg Zoo får ny chef for restauranter, boder og kiosker

Store ambitioner for Zoo

“Jeg kender Aalborg Zoo ganske udmærket og også omfanget af den opgave, jeg står overfor, og jeg glæder mig meget. Min ambition er at skabe nogle gode, lækre spisesteder, hvor vi serverer velsmagende og hjemmelavet mad, men man skal selvfølgelig også stadig kunne få en helt almindelig fransk hotdog og en soft-ice,” siger Morten Becker Jørgensen.

De tematiserede restauranter og det alsidige madtilbud i Aalborg Zoo bliver der ikke ændret ved, men Morten Becker Jørgensen vil løbende gennemgå spisestederne og efterhånden sætte sit eget præg på.

“Højsæsonen står for døren, så jeg kaster mig ikke ud i store ændringer lige nu. Jeg vil også gerne ud og høste inspiration og gode erfaringer fra kolleger rundt om i landet, inden jeg lægger mig fast på større forandringer,” siger Morten Becker Jørgensen.

Ét nyt tiltag er dog allerede sat i gang med en aftale om at ansætte en ernæringsassistent-elev.

“Jeg har undervist kokkeelever på Tech College i Aalborg i 11 år og glæder mig til igen at være med til at uddanne unge mennesker, og måske får vi med tiden mulighed for at ansætte flere elever,” siger Morten Becker Jørgensen og fortsætter:

“Jeg kan godt lide at udvikle medarbejderne, og det ligger mig meget på sinde, at det også skal være sjovt at lave den mad, vi serverer.”