ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er weekendplanerne endnu ikke kommet i stand? Så gør klar til en hyggelig dag med veninderne i Aalborg

Af Annoncør

Det er vigtigt at huske at bruge tid med sine veninder. Gode oplevelser i godt selskab skaber smil på læben og forhøjet livskvalitet. Alligevel kan det til tider være nemt at glemme at prioritere venskaberne i en travl hverdag. Derfor er det oplagt at tage weekenderne i brug i stedet og for eksempel sætte en hel weekenddag af til at hygge sig sammen. En oplagt idé er at tage til Aalborg.

Nyt til garderoben og smykkeskrinet

Ikke nok med at Aalborg er en hyggelig og historisk by fyldt med smukke bygninger – den er også stopfyldt fantastiske shopping muligheder. Og hvad er egentlig bedre end lidt selvforkælelse efter en lang uge på studiet eller på jobbet? Det er der næppe meget, der er. I kan gå rundt imellem alle tøjbutikkerne i Aalborgs hyggelige centrum, men I kan også tage et smut i Aalborg Storcenter, hvor I vil kunne finde en masse forskellige butikker samlet på ét sted. Det er dejligt nemt og også en fordel, hvis vejret er dårligt. Så er det bare med at finde ud af, hvad der mangler i garderoben. Hvis klædeskabet i forvejen har svært ved at lukke, er et par nye Øreringe altid en god idé. Det er også en oplagt gaveidé til både familie og venner.

Endnu mere selvforkælelse

Efter shoppeturen er I måske udkørte og har brug for at hvile for en stund. Når i nu alligevel er godt i gang med selvforkælelsen, kan i lige så godt fortsætte i samme spor. Eksempelvis kunne i få farve i håret eller på kinderne ved enten en frisør eller en makeup-artist, eller I kunne komme helt ned i gear med en omgang afstressende massage. Der er mange muligheder, og det er alt sammen oplevelser, I vil kunne mindes med glæde i lang tid fremover.

Afrund dagen med noget lækkert til ganen

Til at runde dagen af med findes der næppe noget bedre end lidt smørelse til ganen. Det kunne eksempelvis være en god kop baristakaffe – oplagt hvis I skal køre hjem. Måske endda med et stykke kage til for at runde en sød dag af i den søde stil. Ellers er en forfriskende drink også noget, de fleste vil kunne nyde. Det er i hvert fald en af mange muligheder for at afslutte dagen med manér og snakke de gode køb og oplevelser igennem.

Del artikel