Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du usikker på om du har penge til gode? Så prøv TaxHelper

Af Annoncør

TaxHelper er en dansk platform, som hjælper kunderne med at beregne og få styr på deres fradrag. Det er med hjælp fra TaxHelper muligt at realisere tilgodehavende fradrag hos Skat 3-4 år tilbage i tiden. Hvis man venter længere end det, er pengene tabt.

TaxHelper har siden 2020 hjulpet tusindvis af deres kunder med at indberette oversete fradrag.

TaxHelper har f.eks. hjulpet Nicolai Bargmann fra Skive, som ellers stod til at få et skattesmæk på 20.000 kroner. Dette ændrede sig, da Nicolai faldt over TaxHelper.

Nicolai havde misset sit kørselsfradrag for hans daglige og pendling til et opholdssted uden for Aarhus, hvor han arbejdede som pædagogmedhjælper. Derudover havde han også misset sit rejsefradrag i forbindelse med sit arbejde samt et konfirmationsbidrag, som er en form for forhøjet børnebidrag.

Ved hjælp fra TaxHelper fandt han dog ud af, at han havde ret til fradrag for alle disse ting, hvilket betød, at hans skattegæld blev vendt til at han skulle have penge tilbage i skat, da regnskabet blev gjort op. TaxHelper havde nemlig hjulpet ham med at finde fradrag for intet mindre end 74.000 kroner. Selvom Nicolai kendte til kørselsfradraget, havde han alligevel ikke fået det hele med.

Og han er langtfra alene om at have penge til gode hos Skattestyrelsen.

TaxHelper vurderer på baggrund af en undersøgelse fra Epinion, at omkring 1.3 millioner danskere hvert år snyder sig selv for ikke mindre end 11 milliarder kroner i skattefradrag. I gennemsnit har TaxHelper fundet glemte fradrag for omkring 11.000-12.000 svarende til en kontantværdi på omkring 2.700 kroner pr. kunde af tjenesten. 

“Der er rigtig mange – omkring 80 procent – som ikke ved, at de kan få fradrag for udgifter (kost, logi og småfornødenheder) i forbindelse med arbejdsrelaterede rejser, og omkring hver tredje får ikke indberettet deres kørselsfradrag korrekt. Mange glemmer også at indberette håndværker- og servicefradragene” siger Aske Buemann som er direktør i TaxHelper.

TaxHelper koster ikke noget at prøve, og man betaler kun hvis man får en besparelse. I det tilfælde koster servicen maks. 30% af den skattebesparelse, deres platform finder til kunderne. Hvis ikke de finder nogen fradrag, er tjenesten gratis.        

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har penge til gode hos Skat, så besøg TaxHelper.

Del artikel

Andre læser også