Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du træt af at lede efter de perfekte underbukser til mænd?

Af Annoncør

Så kan løsningen være Bambus Underbukser til Mænd fra The-Basics.dk.

KOMFORT OG PASFORM

Underbukserne fra The-Basics.dk er lavet med fokus på komfort og pasform. Stoffet er lækkert og blødt, da det er lavet af en blanding af bambus og bomuldsfibre. Elastikken sidder til uden at stramme for meget. Og så kan de vaskes igen og igen uden at miste hverken farve eller pasform.

TIL ALLE KROPSTYPER

Uanset om du er høj eller lav passer bambus underbukserne godt. Pasformen er lavet, så underbukserne sidder til om låret, også efter en tur op og ned af trapper. Modellen er lavet som medium længde, så de er lavet som en mellemting mellem herre trusser og lange underbukser. Det er den mest brugte pasform og mange kendte undertøjs mærker har samme benlængde på deres herre underbukser.

RART MOD HUDEN

Bambus fibre er fra naturens side åndbare, så stoffet vil føles ualmindeligt behageligt mod huden. Fugt vil blive transporteret væk fra kroppen, så underbukserne kan også sagtens bruges til sport.

KRAVLER IKKE OP

Underbukserne er lavet så de sidder godt til om låret. Derfor vil du ikke opleve, at underbuksernes ben kravler op i løbet af dagen. Har du meget slanke lår, vil det dog være en fordel lige at trække underbukse-benene lidt ned, når du har taget bukser på, men derefter bliver de så også siddende.

HOLDER FARVEN

Udover at være blødt og lækkert, så har bambus stof en super god evne til at holde på farven. Du vil derfor opleve at underbukserne – selv efter mange vaske – ser mindre slidte og brugte ud end dine øvrige underbukser. Syningerne er også lavet ekstra holdbare

ER DET GODT FOR MILJØET

Selvom producenterne bag the-basics.dk gør sig umage for at producere underbukserne så miljørigtigt som muligt og selvom bambus planten vokser hurtigere og bruger mindre vand end andre former for tekstiler, så er bambus underbukser ikke gode for miljøet. De er dog bedre for miljøet end andre former for underbukser, og ved at lave underbukser, som kan holde til mange ganges brug og ikke laves i moderigtige mønstre, så håber the-basics.dk at underbukserne vil blive brugt meget længe inden de udskiftes. At købe færre stykker tøj og bruge dem længere er nemlig noget af det bedste, som vi forbrugere kan gøre for at hjælpe miljøet.

Del artikel