ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du kommet til skade, eller har du været impliceret i en ulykke? Så kan du have ret til erstatning

Når man har været ude for en ulykke, enten i trafikken, i forbindelse med arbejde, et overfald eller lignende, så kan man have ret til erstatning. Der findes imidlertid en række forskellige erstatningsposter og muligheder for godtgørelse ved personskader, der allesammen afhænger af skadetypen, samt hvilke følger og konsekvenser ulykken har haft.

Annoncørbetalt indhold leveret af Storm Advokatfirma

De fleste er formentligt bekendte med mulighederne for at få erstatning ved tab af arbejdsfortjeneste eller tabt erhvervsevne, men i nogle tilfælde kan man også have ret til en godtgørelse i forbindelse med særlige behandlingsforløb, for svie og smerte, samt varige mén.

Hvad er varige mén?

Har man været ude for en alvorlig ulykke, kan man risikere at få varige mén. Ordet mén er i sig selv defineret ved den fysiske eller psykiske skade, der er opstået eller påført ved en ulykke, en operation, et overfald eller lignende. 

For at der kan være tale om varige mén, skal tilstanden eller skaden være af en sådan karakter, at den ikke forventes bedre, hverken ved behandling eller af sig selv. Der kan desuden først være tale om varige mén, hvis følgerne af skaden stadig er til stede flere måneder efter, at ulykken har fundet sted.

Som udgangspunkt har man ret til erstatning ved personskade med varige mén, såfremt man opfylder disse kriterier. 

Få råd og vejledning til din erstatningssag i Aalborg

Er du i tvivl om, hvorvidt du har krav til erstatning i din personskadesag, kan du få kyndige råd og juridiske vejledning hos en professionel advokat i Aalborg. Hos STORM Advokatfirma tilbyder de en gratis og uforpligtende samtale om de rettigheder og love, der potentielt er gældende og relevante i netop din sag.

Herefter kan du sammen med advokaten planlægge det videre forløb, hvis du føler, at processen og den mulige godtgørelse giver mening for dig. 

Som noget særligt følger STORM Advokatfirma en unik, intern politik, som hedder ingen erstatning, ingen regning. Det betyder i praksis, at hvis din erstatningssag bliver afvist, og du ikke tilkendes en godtgørelse for din skade, så skal du heller ikke betale advokaten for de ydelser og den bistand, de har leveret.

Dette skyldes, at firmaet har stor respekt for, at man som skadelidt i forvejen befinder sig i en potentiel presset og sårbar position, hvor man ikke også skal bøde et økonomisk tab oveni. 

Man er således i trygge, medmenneskelige og fagligt kompetente hænder, når man samarbejder med en hvilken som helst af STORM’s erstatningsadvokater.

Del artikel