ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du klar til dette års Costa del Nordkraft?

Af Annoncør

I Kedelhallen i Nordkraft slår Nordkraft Event, Skråen, Azzurra og Biffen nu dørene op for en hel måneds gratis arrangementer, underholdning og hygge for hele familien og kølige forfriskninger fra beach baren – og det hele foregår indendørs i varme og tørvejr.

 

I en måned omdannes stedet til Costa del Nordkraft med indendørs sandstrand, strandmøbler, bare tæer i sandt og legetøj til børnene. Stranden er allerede åbnet, og selve programmet starter i år den 17. juli. Som altid er der fri entré til det hele, og du finder alt fra happy hour i beach baren til skattejagt for de mindste. Hver onsdag er der songwriters beach club, hver torsdag viser Biffen solnedgangsfilm, og hver lørdag er der stand-up med en masse forskellige komikere.

 

Stedet rummer hele 300 kvadratmeter sandstrand, og eftersom det danske sommervejr lader vente på sig, er dette måske din eneste mulighed for at opleve både varme og strand denne sommer. Med et besøg hos Costa del Nordkraft kan du let drømme dig ned til sydens sol og varme med bølgeskvulp og palmesus.

Tag afsted med familien eller de nærmeste venner, og lav en dag ud af det. Oplevelser og aktiviteter for hele familien foregår om dagen, og spændende events for unge og voksne sker om aftenen.

 

Er I en flok voksne, der tager afsted sammen for at feste og hygge jer om aftenen, kan I alligevel sagtens starte dagen tidligt, eksempelvis med en god brunch eller en lækker frokost. Inviter dine bedste venner over til lækre retter og hjemmebag, og lav et heldagsarrangement ud af det. Hvis I skal til happy hour i beach baren er det godt at få noget mad i maven, inden I tager afsted, og den kan du stå for, eller I kan lave sammenskudsgilde, hvor I alle bidrager. Du kan blandt andet får inspiration til lækre retter og bageopskrifter hos Valsemøllen. Her finder du også Valsemøllen bageartikler, som er uundværlige, når du skal kokkerere.

Del artikel