Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er din virksomhed synlig for omgivelserne?

Af Redaktionen

Mange siger og måske med rette, at det aldrig har været sværere at få opmærksomhed fra sine potentielle kunder. Eksperter siger; ”glem alt andet end online marketing” hvis du vil ramme dine kunder.

Det kan der måske være noget om, i hvert fald er Google Ads, facebook ads, instagram, native advertising , banner og email marketing stadig i vild fremgang, ifølge alle tilgængelige branche tal og statistikker.

Men kan det stå alene? Og hvad med den visuelle identitet og branding, den må vi vel heller ikke glemme?

Markedsføring og synlighed overfor dine kunder er andet end kampagner via bannere, Google Ads med mere,. Det starter oftest i din egen virksomhed, i dine egne lokaler, med skiltning om, at her bor du, at det her er din virksomhed.

En netop offentliggjort undersøgelse viser, at hele 85% af de adspurgte opfatter virksomheder med en professionel skilte løsning mere seriøst end virksomheder som har nedprioriteret denne del.

Er din virksomhed synlig for omgivelserne?

Det kan således åbenbart godt betale sig at investere i en flotte facadeskilte, som viser at her bor din virksomhed og som gør det nemmere for dine kunder at finde virksomheden eller pæne anvisningsskilte som viser og guider dine kunder rundt når de er på besøg.

Det giver jo faktisk god mening og man kender det også fra sig selv. Det ville være mærkeligt at gå forbi Netto på gaden og der var bare en grå mur eller et hjemmelavet skilt, det ville helt sikkert ikke gøre noget godt for ens holdning til Netto.

Så har de mange eksperter taget helt fejl? Det korte svar er nej, selvfølgelig har de ikke det. De traditionelle marketing kanaler vil fortsat være en vigtig del af det at opnå synlighed og branding, men det er samtidig også vigtigt for de danske virksomheder at tænke over, hvordan de tager sig ud på deres facader og indenfor når de har kunder på besøg, det gør en hel del for troværdighed og seriøsitet, ifølge denne undersøgelse.

Kellmann reklame er danmarks ældste skilte virksomhed, så skulle du have fået inspiration til at skifte dine skilte ud, kan kellmann.dk måske være et besøg værd.

Del artikel

Andre læser også