ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Croissant-dej i lange baner: Er det her Aalborgs mest kreative fastelavnsboller?

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi ved, at I har glædet jer til endnu en fastelavnsbolle-nyhed…

Så uden flere floskler vil vi nu afsløre de næste kandidater, der konkurrerer om kåringen som Aalborgs bedste fastelavnsboller.

Caféen På Fjorden har været i køkkenet og tryllet med deres i forvejen velsmagende croissantdej og vupti! – det har resulteret i tre gyldne kreationer.

De hedder Lemon curd & saltet karamel, Marcipan & vanilje med flødeskum og Croissant med jordbær, fløde og daim og koster henholdsvis 35 kroner for de to første og 40 kroner for croissanten.

på fjorden fastelavnsboller

Hvordan smager de?

Alle tre fastelavnsboller er lavet af sprød croissantdej, og dejen er intet mindre end fantastisk.

Det er sprøøødt som bare pokker, og der spares ikke på smørret.

Croissant fastelavnsbollen er smurt op med rigeligt flødeskum, drysset med daim og har jordbærmarmelade i midten. Den er nærmest et måltid i sig selv, men ærligt talt kunne vi godt spise en ekstra; så god er den.

på fjorden fastelavnsboller

“Bollen” med lemon curd og saltkaramel er perfekt til dem, der elsker syrlige desserter. Curden smager af et skud frisk citron og vores eneste anke er, at der godt kunne være endnu mere curd i de mange sprøde lag.

Rosinen i pølseenden er fastelavnsbollen med vaniljecreme og marcipan. Også denne smager fremragende, og vi har ærlig talt svært ved at vælge en favorit.

Temaet hos På Fjorden er selvsagt croissanter, og når man har så godt styr på det, synes vi godt, at man kan slippe afsted med at kalde halvmåneformen for en bolle.

Del artikel