Er det Aalborgs vildeste villa?: Flyt ind i de spektakulære vandtårne i Hasseris

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Aalborgs ejendomskartotek gemmer på mange spændende boliger.

Men fra tid til anden sker det, at denne type helt utraditionelle ejendomme rammer boligmarkedet – og der er Villa Vandtårn helt sikkert blandt de mest spektakulære i Aalborg-området.

Vandtårnene var sidst til salg i 2018 for den nette sum af 14,8 millioner kroner, og nu er det ejendomsmægler Thorkild Kristensen der skal finde nye ejere til boligen.

Denne gang i nedsat pris til den nette sum af 10.850.000 kr, og dermed 4 millioner kroner billigere end sidst den var på markedet.

… Og hvad der er sparet, er vel tjent?

Foto: Thorkild Kristensen

 

Foto: Thorkild Kristensen

Omdannet til privat bolig i 1992

Vandtårnenes historie går helt tilbage til 1937 og 1962 – og i 1992 blev de omdannet til privat bolig.

Boligen består af hele 332 kvadratmeter fordelt på i alt fire etager. På toppen finder du blandt andet en ekstraordinær tagterrasse, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over både byen, Limfjorden og oplandet.

Ifølge Thorkild Kristensen, der har boligen til salg, er ejendommen særdeles velholdt, og udvendigt er den fra 2016 til 2018 blevet gennemrenoveret.

Foto: Thorkild Kristensen
Foto: Thorkild Kristensen

Fire etager og tagterrasse

De hvide facader står flot, og søjlerne under det ene tårn, som giver bygningsværket et luftigt og let udtryk, er blevet malet. Desuden er alt udvendig belysning udskiftet, og også den rummelige dobbeltgarages facade er sat i stand.

Man får også lidt utraditionelt 360’s grader udsigt over Hasseris og Aalborg, de i alt fire etager og en tagterrasse med en fantastisk udsigt over Aalborg.

Boligen ligger på Vossvej 25A.

Du kan se flere billeder og læse mere om boligen her

Tapas Festival i denne uge

Få lækker Tapas for 2 personer for 155 kr. Vi forlænger vores Tapas Festival, så du i perioden 15.-21. juni kan få Tapas 2 Go fra steder som Penny Lane Café, Good Life Society m.fl. Læs mere her