Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Enorm interesse: Nye attraktive byggegrunde tæt på Aalborg

Af Christine Luca Hornemann

Hvis drømmen er at bygge nyt og stadig bo tæt på Nordens Paris, så har forstadsbyen Aabybro masser at byde på.

Ved Solstrålen – en helt ny bydel i Aabybro – er der netop blevet udstykket 41 grunde.

Den nye bydel lige ved Aabybro kirke har påkaldt sig meget opmærksomhed, og er blandt andet blevet rost af Jammerbugts borgmester Mogens Gade.

De første 16 grunde er nemlig allerede revet væk – allerede før Nybolig åbnede for salget.

Enorm interesse for Solstrålen

Selv om Solstrålen ikke var at finde på Nyboligs hjemmeside, så havde ejendomsmægler Henrik Pedersen og hans kolleger på Kattedamsvej i Aabybro allerede solgt de 16 første grunde, hvor de første familier snart er klar til at bygge deres kommende hjem.

Enorm interesse: Nye attraktive byggegrunde tæt på Aalborg

Salget for grundene er først blevet officelt nu, så alle nu kan være med på de sidste 25 grunde, der står klar hen på foråret.

“Interessen omkring Solstrålen har været usædvanlig. Vi er først lige ved at lave salgsmaterialer som www.solstrålenaabybro.dk færdig,” fortæller Henrik Pedersen.

Nybolig oplever særligt, at det er mange aalborgensere, der ønsker at flytte tilbage til forstadsbyen, hvor der er mere luft, og hvor man kan få mere for pengene ved at bygge sin drømmebolig.

“Men især unge familier, der eksempelvis har arbejde i Aalborg, kan se, at det er en fantastisk udstykning, hvor man får meget mere for pengene.

Og hvor børnene kan vokse trygt op med lys, luft og legekammerater. Naturen med skov, enge og smukke alléer får de i deres forhaver og Aabybro med to børneinstitutioner ved indkørslen og gode skoler og indkøbsfaciliteter er jo i baghaven. Det trækker,” forklarer Henrik Pedersen.

Enorm interesse: Nye attraktive byggegrunde tæt på Aalborg

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune har vedtaget, at de to første alléer kommer til at hedde Solskins Allé og Solhvervs Alle. Den nye bydel skal, når den engang er fuldt udbygget, rumme omkring 1000 små, som store, beboere.

Man kan opleve Solstrålen til åbent hus på søndag den 3. februar fra klokken 11.00-12.00.