Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Engel arbejdstøj – robust, komfortabelt og stilfuldt

Af Annoncør

Hvis du er på jagt efter den bedste beklædning til medarbejderne i en virksomhed, så er det værd at tjekke Jysk Firmatøj ud. Udover et kæmpe udvalg af arbejdstøj, tilbyder virksomheden også profilering af tøjet. Der er altså god mulighed for at få lavet logotryk eller broderi på tøjet, så firmaet har en ensartet profil i beklædningen. Arbejder du indenfor byggeri, håndværk eller i offshore, så forhandler Jysk Firmatøj et af branchens bedste brands; Engel Workwear!

Arbejdstøj til tunge erhverv

Engel Workwear er særligt dygtige, når det kommer til at producerer arbejdstøj til tungere erhverv. Det inkluderer fx håndværkere, industriarbejdere, offshore, lagermedarbejdere og andre erhverv af denne type. Engels arbejdstøj er designet med henblik på at sikre maksimal sikkerhed, god ergonomi og komfort til brugeren. Hos Jysk Firmatøj fører de et stort udvalg af slidstærkt arbejdstøj fra Engel.

Jysk Firmatøj – arbejdstøj til alle brancher siden 1988

Jysk Firmatøj har solgt arbejdstøj af høj kvalitet i mere end 25 år og er i dag en af Danmarks største leverandører af erhvervs- og firmabeklædning til en bred vifte af brancher. De har derfor i mange år klædt håndværkere og folk indenfor tunge erhverv på i Engel arbejdstøj, så de har været trygge og komfortable – og det vil de fortsætte med mange år endnu!

Styrk jeres firmaprofil

Ønsker din virksomhed at tilføje enten logotryk eller broderi på arbejdstøjet, kan de hos Jysk Firmatøj helt sikkert hjælpe med at finde frem til en designløsning, der passer til jer. Alt efter hvilken beklædningsdel, der vælges, tilbyder virksomheden b.la. tryk og broderi på ærmer, bryst, ryg, krave og andre steder. Mange arbejdsgivere vælger at ekvipere deres folk med beklædning, der identificerer virksomheden og styrker deres profil udadtil.

Engel Workwear har designet deres arbejdstøj til erhverv. Derfor er det også utroligt velegnet til logotryk, og har mange muligheder for gode placeringer.

Robust, funktionelt og komfortabelt tøj til “tunge” brancher

Udvalget af Engel arbejdstøj omfatter håndværkertøj til indendørs eller udendørs brug, i industri- og byggefagene: overalls, kedeldragter, arbejdsbukser, jakker og trøjer, inkl. termotøj og sikkerhedsjakker samt tilbehør som bælter, knæpuder, huer og halsvarmere, kan du finde hos Engel arbejdstøj.

Engel arbejdstøj er robust og funktionelt. Det slidstærke materiale og de forstærkede syninger giver produkterne en lang holdbarhed. Engel arbejdstøj er udviklet i samarbejde med professionelle håndværkere for at sikre overensstemmelse med kravene i den virkelige verden, og der er derfor stort fokus på komfort og ergonomi.

Engel Workwear tilstræber at tage hensyn til miljøet gennem bæredygtige produktionsmetoder og genanvendte materialer. Det gør de bl.a. ved at producere arbejdstøj af REPREVE®, et polyesterprodukt fremstillet af plastflasker og andet genanvendt plast, og tøjet testes omhyggeligt for allergener og skadelig kemi.

Landsdækkende service

Jysk Firmatøj dækker hele landet og har afdelinger i Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev. Afdelingerne er primært showrooms med et begrænset udvalg, og henvender sig til erhvervskunder. Er du erhvervskunde hos Jysk Firmatøj, er det faktisk også muligt for din virksomhed at få jeres helt egen skræddersyede webshop, hvor sortimentet specifikt er tilpasset din virksomhed og jeres branche. Gå ind på jyf.dk i dag og læs mere om de mange muligheder.

Del artikel

Andre læser også