Engang kendt som Danny Kool: Nu står han bag populære WeDoBurgers

Skrevet af: Michael Qureshi
Daniel Sørensen (aka Danny Kool) og Christoffer No, stifterne af WeDoBurgers
Daniel Sørensen (aka Danny Kool) og Christoffer No, stifterne af WeDoBurgers

Af Charlotte Mortensen

I maj åbnede den aarhusianske burgerbar WeDoBurgers deres første butik i Aalborg. Og nærmest fra første sekund dørene blev åbnet, har det nye burgersted i byen været en kæmpe succes.

Det er sjældent, at vi efterhånden møder folk i Aalborg, der ikke har stiftet bekendtskab med WeDoBurgers, og der er også oftest store roser med på vejen til de lækre burgere.

Men selve historien bag burgerkæden er også ganske spændende. Det startede i Aarhus med det første sted. Så Aalborg. Nu har man planer om at rulle det ud i mange flere byer.

MigogAalborg fangede den ene af ejerne, Daniel Sørensen til en lille snak om deres første knap halve år i Aalborg.

Navnet Daniel Sørensen siger måske ikke de fleste så meget, men hvis man siger Danny Kool, så ringer der nok en klokke hos flere.Og WeDoBurgers’ Daniel Sørensen og de tidlige 00’ers børnestjerne Danny Kool er en og samme person. Han havde blandt andet et ret stort hit med nummeret Senorita, og han var også kendt som lillebroderen til pop-pigerne Heidi og Saseline Sørensen – bedre kendt som S.O.A.P.

Men det har været slut med musikken i mange år for Danny Kool. I stedet står han bag Danmarks nye cool burgerbar. Især i Aalborg har WeDoBurgers været et kæmpe hit.

I dag er det STORE BURGERDAG! #wedoburgers #burger #storeburgerdag #cheeseburger #triple #cheese #cheddar #brioche

A photo posted by WeDoBurgers (@wedoburgers) on

”Vi havde næsten for travlt den første måned, vi kunne ikke følge med. Det kom bag på os” siger Daniel og fortæller, at hvor successen kom løbende i Aarhus, så var den der fra dag ét i Aalborg.

”Folk er glade, men de skal vænne sig til et andet koncept. Nogle spørger ’hvorfor skal en burger koste 50 kr., når den koster 10 kr. på McDonalds?’.

Men det er jo en anden kvalitet, og det lærer folk også” fortæller Daniel.

Han understreger at det generelt har været en fantastisk opstart, med mange glade og tilfredse kunder.

Med en placering i Sankelmarksgade var de lidt usikre på, om folk ville finde dem, fordi gaden ikke er så central placeret, men det har ikke været noget problem.

”Vi har oplevet, at der er kommet mere liv i gaden, efter vi er åbnet, det er vi selvfølgelig rigtig glade for.” fortæller den unge iværksætter.

WeDoBurgers åbnede i Aalborg d. 14. maj, hvor der var gratis burgere hele dagen. Og det tiltag var en ubetinget succes.

Der blev nemlig langet ca. 1400 burgere over disken, og der var kø langt ud på gaden.

Hele Sankelmarksgade var fyldt op med burgerglade kunder
Hele Sankelmarksgade var fyldt op med burgerglade kunder. Og Aalborg Garden var også inviteret med til at fejre den store dag.

Når man spørger Daniel, hvorfor de valgte at åbne i netop Aalborg, så er udmeldingen klar:

”Jeg har altid været fan af Aalborg. Vi håber på at blive den første danske burger-kæde. Det mangler der nemlig lidt i Danmark. Aalborg var en god by at prøve det af i. Aarhus er en ting, København er en anden ting, men Aalborg er et godt sted at starte”.

Det er da også en del af planen, at der skal åbnes to-tre nye burgerbarer inden for de næste halve år. Det bliver i Jylland, men det er endnu ikke besluttet i hvilke byer.

Ejerne Daniel og Christoffer No syntes nemlig, at det var en skam, at det kun var i København, man kunne få lækkert take-away, og derfor startede de WeDoBurgers.

Om hvad Daniels status som børnestjerne har gjort for virksomheden, siger han:

”Det har skabt noget hype, men vi bruger det ikke for meget, det er maden i sig selv, der skal stå stærkt. Vi prøver ikke at skjule det, men reklamerer heller ikke med det.

Men det er sjovt. Folk er nysgerrige, ikke fordi de er fans, men fordi de bare gerne vil vide, hvad jeg har lavet siden sidst” siger Daniel med et grin, og fortæller, at nogle da også har kommet ind forbi efter en autograf.

Læs også: Gastromand anmelder WeDoBurgers: Det har Aalborg manglet

Daniel står dog ikke selv så ofte bag disken i butikkerne, så autografskrivning er ikke hans hverdag. Daniel og hans medejers job er bag om virksomheden, altså alt strategi og udvikling.

WeDoBurgers har netop lanceret en bestillings-app. Med denne app kan du bestille din mad, vælge et tidspunkt du vil hente det, betale og så bare afhente din mad i butikken.

Det er gjort for at mindske ventetiden, som de godt er klar over har været et problem tidligere.

”Vi har haft en ventetid på op til 20 minutter i de travleste timer. Kvalitet tager tid, men med app’en bliver hele processen gjort nemmere for kunderne og medarbejderne” fortæller Daniel, og fortsætter:

”Det der med at holde tiden nede, det er vigtigt. Vi har prøvet app’en i en to ugers tid, og den har virkelig fået positiv respons. Det får processen til at køre meget bedre for vores medarbejdere, men ikke mindst, for vores kunder”.

WeDoBurgers

At processen kører i køkkenet er nemlig meget vigtigt. Det er også derfor, de har valgt at have frit udsyn til køkkenet, så kunderne kan følge med.

”Det udviser kvalitet. Vi er ærlige, når vi står og laver vores mad. Du kan følge med, du kan se processen” siger Daniel.

Da vi spurgte Daniel, om han har nogle nyheder på tegnebrættet i forhold til WeDoBurgers, sagde han hemmelighedsfyldt:

”Vi lancerer en ny burger i den kommende tid. Det er første gang, vi gør det, siden vi åbnede. Den er lidt sødere i det, der er bløde løg i. Det lyder lidt sjovt, men vi har gået med den i noget tid nu, rettet til og rettet til”.

Mere vil han ikke røbe. Men han lover, at det nok skal blive spændende.

WeDoBurgers er uden tvivl blevet en stor succes i Aalborg, som endnu en tilføjelse til den spændende mad-scene, der er kommet i byen.

Åbner på stribe i Aalborg: Her er de nye madsteder du skal kende

Gastropub i Aalborg
Wildebeest Gastropub

 

Nej tak til efterårsvejr: I næste uge rammer vi igen 20 grader

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Kan man få kompensation for manglende sommer?

Sandsynligvis ikke – men sikkert en tanke, som mange tænker, da en stor del af danskernes ferie afholdes i disse uger.

Vi havde ellers været inde i en solrig periode, hvor korte kjoler og opknappede skjorter var et must, hvis man ville undgå et hedeslag.

Den sidste uges tid har himlen set noget anderledes ud. Ikke ligefrem opmuntrende taget i betragtning af, at de fleste i år afvikler ferien i gode, gamle Danmark.

Men inden vi bliver alt for vinterdeprimerede over blæst, skyer og regn – så kan vi foreløbigt genfinde lidt sommerglæde ved at kigge på vejrudsigten i den kommende uge.

I Aalborg ser det nemlig ud til, at vi endelig får flere solskinstimer end regnbyger.

Rammer 20 grader i Aalborg

Ugen starter med dagstemperaturer på 18 grader, men dog overskyet det meste af dagen. Dette kompenseres heldigvis fra onsdag, hvor solen endelig kigger frem bag en sky. Denne dag bliver der ligeledes 18 grader og med let vind på 2 m/s.

Torsdag ser vi endelig ud til at ramme de gyldne 20 grader, mens fredag står på fuld sol med 21 grader.

Weekenden ser – foreløbigt – ud til at blive overskyet, men mandag d. 20. juli er solen tilbage med 20 grader.

Umiddelbart ser det altså ikke ud til, at vi endeligt skal opgive sommeren – endnu.

Du kan selv følge med i vejret lige her

Danmarks største børnetøjsoutlet: I morgen åbner Outletland i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Outletland er og bliver et trækplaster, når de besøger Nordens Paris.

I morgen vender de igen retur og denne gang i Bispensgade 3, hvor Matas tidligere havde til huse.

Her vil du møde et overvældende udvalg af nye varer i alle størrelser fra 0-10 år; uanset om du er på jagt efter tøj, sko, tilbehør eller legetøj.

Der er mindst 50 % at spare på alle varer og helt op til 80 %, så pludselig bliver det overskueligt at få købt alt det lækre til sommeren og måske lidt af efteråret.

Spar minimum 50% på nye varer fra bl.a. Mini A Ture, Noa Noa Miniature, Småfolk, Fixoni, Move By Melton, PopUpShop, Huttelihut, Müsli, Freds World, Smallstuff, Small Rags, Mala, Color Kids og mange mange flere.

Over 100.000 nye varer til spotpriser

Der er masser at se frem til med over 35 forskellige mærker, over 100.000 stykker tøj lige fra sko, sandaler, jakker, shorts, bodyer – og så har de fået en stor legetøjsafdeling også, hvor man ligeledes sparer 50% på alt.

Her er både ting til drenge, piger, baby samt ting til sommeren i haven.

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet i Aalborg
Hvor: Bispensgade 3, 9000 Aalborg
Du kan læse mere om Outletland i Aalborg her

Åbningstider:
Uge 29: Mandag-torsdag: 9-17.30 / Fredag 9-19 / Lørdag-søndag: 9-16
Uge 30-36: Mandag-torsdag: 10-17.30 / fredag 10-19 / Lørdag-søndag: 10-16

Konkurrence:

I anledning af åbningen i Aalborg fejrer MigogAalborg det med en konkurrence i samarbejde med Outletland.
VIND FOR 5.000 kr. i Outletland i Odense (præmien udregnes i vejl. udsalgspriser)

Tjek MigogAalborgs Facebookside for mere info

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her

Sidste uge med Sushi Festival: Få lækre sushimenuer fra kun 115 kr.

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Endnu en uge med vores populære Sushi Festival er nået til enden – men det betyder ikke, at det er slut med at fiske efter de gode tilbud.

Vi fortsætter nemlig i den kommende uge, hvor du igen-igen-igen kan få overdådige sushimenuer fra blot 115 kr.

Denne gang har vi også en af Aalborgs allerbedste restauranter med på en sushi-menu i gourmetklassen med 20 stykker fra Karma Sushi til en skarp pris på 210 kr.

Ellers kan vi friste med populære steder som Yummi med 22 stykker til kun 115 kr. og det samme med Panda Sushi på Boulevarden.

Wasabi Sushi har 20 lækre stykker med. Tjek alle menuerne herunder.

Vores Sushi Festival løber 6. juli – 19. juli – og altså dermed også i næste uge (uge 29).

Disse menuer fås ikke billigere eller tilsvarende direkte på sushi-restauranten.

Bemærk også at der er et maksimum antal menuer til salg hver dag, så man skal skynde sig og bestille til dagene, da det oftest går stærkt med salget.

Sådan fungerer Aalborg Sushi Festival

  • Find den MigogAalborg sushimenu du ønsker at købe fra her i artiklen
  • Vælg afhentningsdato og tidspunkt
  • Tryk på Start tilmelding
  • Udfyld navn og adresse
  • Betal
  • Tag din bekræftelse med enten på mobilen eller print den ud fysisk

Karma Sushi

Migogaalborg menu: 20 stk sushi, 210 kr.

1 x Roll Menu som består af:
4 x Karma Style Maki Mono
2 x Forrest Bite
2 x Crispy Salmon
2 x Cloudy Rainbow
2 x Spicy Tuna
2 x Heroki Hosomaki med jomfruhummer, umeboshi, sesam og shiso

Ekstra:
+ 2 stk. ekstra heroki hosomaki
+ 2 stk ekstra spicy tuna
+ 2 stk ekstra crispy salmon
1 x goma creme

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Karma Sushi her

Karma Sushi
Ved Stranden 22
9000 Aalborg

Yummi

Migogaalborg menu: 22 stk sushi, 115 kr.

1 stk Laks nigiri
1 stk Reje nigiri
4 stk Deluxe Yummi (cream cheese, agurk, crispy ebi, toppet m. flamberet laks, spicymayo, teriyaki, purløg)
4 stk Deluxe Sakura (cream cheese, agurk, crispy ebi, toppet m. surimi, teriyaki, karse, tørret kokos )
4 stk Hosomaki Agurk
4 stk California Inside-out (surimi, agurk, avocado)
4 stk Crunchy chicken Inside-out (agurk, tempura kylling, spicymayo, teriyaki)
1 x wasabi, ingefær, soya

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Yummi Aalborg her

Yummi
Ved Stranden 5
9000 Aalborg

Wasabi

MigogAalborg menu: 20 stk sushi, 115kr.

2 stk Nigiri Laks
2 stk Nigiri Tigerreje
2 stk Nigiri Tuna
2 stk Salmon Torpedo (Flamberet laks, temperareje, agurk, avocado og chilimayo)
2 stk Avokado Torpedo (Avocado, tempurareje og agurk)
2 stk Hot Tuna (Sushichefs tuna opskrift og avocado)
2 stk Sacheese (Laks, flødeost, agurk og avocado)
2 stk Cali Maki (Surimi sticks, agurk, japansk mayo og sesam)
2 stk Calito Maki (Surimi sticks, agurk, japansk mayo, toppet med kaviar)
2 stk Juicy Kylling (Kylling, flødeost, agurk og sesam)

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Kennedy her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Sjællandsgade her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Østerågade her.
Køb MigogAalborg sushimenuen fra Wasabi Tornhøjvej her.

Wasabi Sushi
Kennedy-Arkaden, 9000 Aalborg
Østerågade 5, 9000 Aalborg
Sjællandsgade 36, 9000 Aalborg
Tornhøjvej 4, 9200 Aalborg Øst

Panda Sushi
MigogAalborg menu: 22 stk sushi, 115 kr.

1 stk Nigiri Laks
1 stk Nigiri Reje
5 stk Futomaki Big California
8 stk Uramaki Indbagt Kylling
8 stk Hosomaki Agurk

Køb MigogAalborg sushimenuen fra Panda her

Panda Sushi
Boulevarden 22
9000 Aalborg