Engang kendt som Danny Kool: Nu står han bag populære WeDoBurgers

Skrevet af: Michael Qureshi
Daniel Sørensen (aka Danny Kool) og Christoffer No, stifterne af WeDoBurgers
Daniel Sørensen (aka Danny Kool) og Christoffer No, stifterne af WeDoBurgers

Af Charlotte Mortensen

I maj åbnede den aarhusianske burgerbar WeDoBurgers deres første butik i Aalborg. Og nærmest fra første sekund dørene blev åbnet, har det nye burgersted i byen været en kæmpe succes.

Det er sjældent, at vi efterhånden møder folk i Aalborg, der ikke har stiftet bekendtskab med WeDoBurgers, og der er også oftest store roser med på vejen til de lækre burgere.

Men selve historien bag burgerkæden er også ganske spændende. Det startede i Aarhus med det første sted. Så Aalborg. Nu har man planer om at rulle det ud i mange flere byer.

MigogAalborg fangede den ene af ejerne, Daniel Sørensen til en lille snak om deres første knap halve år i Aalborg.

Navnet Daniel Sørensen siger måske ikke de fleste så meget, men hvis man siger Danny Kool, så ringer der nok en klokke hos flere.Og WeDoBurgers’ Daniel Sørensen og de tidlige 00’ers børnestjerne Danny Kool er en og samme person. Han havde blandt andet et ret stort hit med nummeret Senorita, og han var også kendt som lillebroderen til pop-pigerne Heidi og Saseline Sørensen – bedre kendt som S.O.A.P.

Men det har været slut med musikken i mange år for Danny Kool. I stedet står han bag Danmarks nye cool burgerbar. Især i Aalborg har WeDoBurgers været et kæmpe hit.

I dag er det STORE BURGERDAG! #wedoburgers #burger #storeburgerdag #cheeseburger #triple #cheese #cheddar #brioche

A photo posted by WeDoBurgers (@wedoburgers) on

”Vi havde næsten for travlt den første måned, vi kunne ikke følge med. Det kom bag på os” siger Daniel og fortæller, at hvor successen kom løbende i Aarhus, så var den der fra dag ét i Aalborg.

”Folk er glade, men de skal vænne sig til et andet koncept. Nogle spørger ’hvorfor skal en burger koste 50 kr., når den koster 10 kr. på McDonalds?’.

Men det er jo en anden kvalitet, og det lærer folk også” fortæller Daniel.

Han understreger at det generelt har været en fantastisk opstart, med mange glade og tilfredse kunder.

Med en placering i Sankelmarksgade var de lidt usikre på, om folk ville finde dem, fordi gaden ikke er så central placeret, men det har ikke været noget problem.

”Vi har oplevet, at der er kommet mere liv i gaden, efter vi er åbnet, det er vi selvfølgelig rigtig glade for.” fortæller den unge iværksætter.

WeDoBurgers åbnede i Aalborg d. 14. maj, hvor der var gratis burgere hele dagen. Og det tiltag var en ubetinget succes.

Der blev nemlig langet ca. 1400 burgere over disken, og der var kø langt ud på gaden.

Hele Sankelmarksgade var fyldt op med burgerglade kunder
Hele Sankelmarksgade var fyldt op med burgerglade kunder. Og Aalborg Garden var også inviteret med til at fejre den store dag.

Når man spørger Daniel, hvorfor de valgte at åbne i netop Aalborg, så er udmeldingen klar:

”Jeg har altid været fan af Aalborg. Vi håber på at blive den første danske burger-kæde. Det mangler der nemlig lidt i Danmark. Aalborg var en god by at prøve det af i. Aarhus er en ting, København er en anden ting, men Aalborg er et godt sted at starte”.

Det er da også en del af planen, at der skal åbnes to-tre nye burgerbarer inden for de næste halve år. Det bliver i Jylland, men det er endnu ikke besluttet i hvilke byer.

Ejerne Daniel og Christoffer No syntes nemlig, at det var en skam, at det kun var i København, man kunne få lækkert take-away, og derfor startede de WeDoBurgers.

Om hvad Daniels status som børnestjerne har gjort for virksomheden, siger han:

”Det har skabt noget hype, men vi bruger det ikke for meget, det er maden i sig selv, der skal stå stærkt. Vi prøver ikke at skjule det, men reklamerer heller ikke med det.

Men det er sjovt. Folk er nysgerrige, ikke fordi de er fans, men fordi de bare gerne vil vide, hvad jeg har lavet siden sidst” siger Daniel med et grin, og fortæller, at nogle da også har kommet ind forbi efter en autograf.

Læs også: Gastromand anmelder WeDoBurgers: Det har Aalborg manglet

Daniel står dog ikke selv så ofte bag disken i butikkerne, så autografskrivning er ikke hans hverdag. Daniel og hans medejers job er bag om virksomheden, altså alt strategi og udvikling.

WeDoBurgers har netop lanceret en bestillings-app. Med denne app kan du bestille din mad, vælge et tidspunkt du vil hente det, betale og så bare afhente din mad i butikken.

Det er gjort for at mindske ventetiden, som de godt er klar over har været et problem tidligere.

”Vi har haft en ventetid på op til 20 minutter i de travleste timer. Kvalitet tager tid, men med app’en bliver hele processen gjort nemmere for kunderne og medarbejderne” fortæller Daniel, og fortsætter:

”Det der med at holde tiden nede, det er vigtigt. Vi har prøvet app’en i en to ugers tid, og den har virkelig fået positiv respons. Det får processen til at køre meget bedre for vores medarbejdere, men ikke mindst, for vores kunder”.

WeDoBurgers

At processen kører i køkkenet er nemlig meget vigtigt. Det er også derfor, de har valgt at have frit udsyn til køkkenet, så kunderne kan følge med.

”Det udviser kvalitet. Vi er ærlige, når vi står og laver vores mad. Du kan følge med, du kan se processen” siger Daniel.

Da vi spurgte Daniel, om han har nogle nyheder på tegnebrættet i forhold til WeDoBurgers, sagde han hemmelighedsfyldt:

”Vi lancerer en ny burger i den kommende tid. Det er første gang, vi gør det, siden vi åbnede. Den er lidt sødere i det, der er bløde løg i. Det lyder lidt sjovt, men vi har gået med den i noget tid nu, rettet til og rettet til”.

Mere vil han ikke røbe. Men han lover, at det nok skal blive spændende.

WeDoBurgers er uden tvivl blevet en stor succes i Aalborg, som endnu en tilføjelse til den spændende mad-scene, der er kommet i byen.

Åbner på stribe i Aalborg: Her er de nye madsteder du skal kende

Gastropub i Aalborg
Wildebeest Gastropub

 

Få en autograf eller et billede: Du kan møde Tour de France-ryttere i Friis

Skrevet af: Michael Qureshi
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France

Fredag den 24. august er der stort cykelløb i Aalborgs midtby.

Der forventes rigtig mange tilskuere overalt i gaderne for at følge de mange profiler som blandt andet tæller Tour de France ryttere.

Spilnu.dk Grand Prix har formået at skaffe flere profiler til feltet end eksempelvis PostNord Danmark Rundt formåede.

Faktisk er det sådan, at du kan komme helt tæt på tre Tour de France-ryttere før løbet, hvor du kan få et billede eller en autograf. For de unge er det i hvert fald ret sejt at møde flere af dem, man har set i fjernsynet i løbet af sommeren.

Tre af de helt store navne indenfor dansk cykelsport, Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kommer tæt på deres fans, når de i dagens anledning skriver autografer i Friis Shoppingcenter.

For niende gang afholdes det i hjertet af Aalborg

Danmarks største gadeløb for professionelle cykelryttere bliver for niende gang afholdt i hjertet af Aalborg.

Cykelløbet afholdes fredag d. 24. august, og i den forbindelse skruer Friis Shoppingcenter op for Tour de France stemningen og byder fans indenfor.

Cykelentusiaster, store som små, får muligheden for at møde tre prominente profiler fra årets Tour de France løb, når Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kigger forbi Friis Shoppingcenter inden dagens løb.

De står klar til at møde deres fans og skrive autografer kl. 17.30 på plan 1 mellem Tiger of Sweden og H&M.

Børnene kan stadig nå tilmelding til det fede børnecykelløb

Inden de professionelle ryttere bevæger sig ud på ruten igennem Aalborgs gader, får cykelglade børn fornøjelsen af at trampe i pedalerne på samme rundstrækning. Børnecykelløbet afholdes fra kl. 16, hvor børn i alderen 5-11 år tager turen først, og kl. 16.30 får børn i alderen 12-16 år også chancen for at cykle banen rundt.

Efter børnecykelløbet vil der være medaljeoverrækkelse til alle de modige børn kl. 17 i Friis Shoppingcenter.

Cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix starter kl. 18.45 på Nytorv ved Gammeltorv.

Du kan stadig tilmelde dit barn til det fede børnecykelløb, hvor de kører i de afspærrede gader før de professionelle. Læs mere her

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

Har du i øvrigt set, at du får halv pris på en tapas-tallerken for to personer plus en flaske vin på Napa – hvis du er ClubAalborg medlem – læs mere om tilbuddet