Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu mere musik: Tall Ships Races har tilføjet flere navne til programmet

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

The Tall Ships Races, bliver en kæmpe begivenhed i Aalborg i år.

På musikfronten er der virkelig også lagt op til noget for enhver smag.

Tobias Rahim, Calby, Ericka Jane, Poul Krebs, Birthe Kjær, Dodo & the Dodo, Johnnny Madsen, TV2, Fyr og Flamme, Juncker og mange flere navne, er allerede tilføjet til programmet.

Nu er der minsandten endnu flere musikalske nyheder. Navne som Allan Olsen, Sko/Torp, Johnny Deluxe og Marie Frank er nemlig blevet en del af årets The Tall Ships Races.

Store danske navne spiller

Følgende navne er tilføjet til programmet:

Nordkraft Big Band med Allan Olsen spiller lørdag den 6. august kl. 17.00 på Slotspladsen i Aalborg

Der venter publikum en eftermiddag med nogle af Allan Olsens største hits og hans gode historier. Når musikken spiller, er det med det 18 personer store Nordkraft Big Band i ryggen. Der vil både være nye og gamle numre fra Allans lange karriere. Nordkraft Big Band vil desuden fortolke numre af nogle af Allan Olsens store forbilleder. Der bliver noget for enhver smag!

Sko/Torp spiller lørdag den 6. august kl. 19.00 på Slotspladsen i Aalborg

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen for et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år. Sko/Torp spiller 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyere sange.

Johnny Deluxe spiller lørdag den 6. august kl. 19.00 på scenen i Nørresundby

Johnny Deluxe startede i 2000 og fik deres kommercielle gennembrud i 2003 med “Elskovspony”. Derefter tog det fart, og bandet producerede de kommende år flere hit singler som “Drømmer Jeg”, “Sommeren er forbi”, “Drenge som mig” og “Det du Gør”.  Bandet har mere end 40 millioner streams på Spotify alene og er STADIG en fast del af de unges playlister. De er en garant for at lave en fest.

Marie Frank spiller torsdag den 4. august kl. 19.00 på scenen i Nørresundby

I 2019 markerede Marie Frank 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom Of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet. Det er stadig de samme dyder der trækker folk til Maries koncerter, der er fulde af det nærvær og den autenticitet på scenen, som hun altid har mestret.

Del artikel

Andre læser også