Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu et rekordår: Her er ALLE byens nye spisesteder i 2017

Af Michael Qureshi

Sidste år åbnede der rekordmange nye spisesteder i Aalborg.

Hele 18 af slagsen slog dørene op i løbet af 2016, og det var helt vildt, hvordan niveauet på spisefronten blev løftet af de nye steder.

Men 2017 har også været endnu et vildt år med masser af nye spisesteder. Faktisk så er der ifølge vores fintælling også åbnet 18 nye spisesteder i det her år.

Så der er intet, som tyder på, at luften er gået af ballonen. Hvis man så samtidig kigger på, hvor få der har drejet nøglen om, så er det virkelig overraskende, at markedet kan holde til de mange nye steder.

Her er listen over de nye steder i Aalborg i 2017 – taget i albafetisk rækkefølge.

Aalborg Street Food – The Lighthouse

Faktisk var det 16 forskellige spisesteder samlet i en lokation, der åbnede i juni. Aalborg fik sit første Street Food Market, og det har været en blandet oplevelse hidtil. Det har især været svært med gæster i vinterperioden, så der er lukket ned frem til påske nu.

Skudehavnsvej 35
9000 Aalborg

Læs mere her

Bla Bla

I september rykkede den café Bla Bla ind i det gamle Café Stygge. Konceptet er klassiske internationale retter til gode priser, og så er der dansebar målrettet det voksne publikum i weekenderne.

Vesterå 3
9000 Aalborg

Læs mere her

Burger BOOM

Lige før jul åbnede Burger BOOM på Vesterbro med lækre saftige burgere og gode fritter. Det er endnu en aarhusiansk succes, der rykker herop, og det ser ud til, at de har fået en god start i Aalborg. Men der er for alvor udbrudt burgerkrig i 9000.

Vesterbro 68
9000 Aalborg

Læs mere her 

Burger BOOM åbner i Aalborg på fredag

Chido

I februar åbnede et nyt lækkert mexi-sted midt på Boulevarden. Chido er også udspringer fra Aarhus med succes dernede. Derfor var det oplagt at rykke til Aalborg, og Chido har leveret varen fra første dag. Blandt andet med deres meget omtalte ostesauce.

Boulevarden 7
9000 Aalborg

Læs mere her 

Dalle Valle

En af landets største restaurantkæder kom til Aalborg i løbet af sommeren. En gigantisk restaurant i Friis Shoppingcenter med udendørs-servering i de lune måneder. Dalle Valle er mest kendt for deres gigantiske buffeter, og det er noget, aalborgenserne har taget godt imod.

Friis Shoppingcenter
9000 Aalborg

Læs mere her

Grillen Burgerbar

Der skal meget til at imponere os her på redaktionen. Men Grillen Burgerbar er virkelig en gennemført burgerrestaurant. De laver velsmagende store burgere, og så har de endda bølgefritter som i de gode gamle dage. Derudover har de fået lavet en stor restaurant i ægte amerikansk diner-stil og selvfølgelig også med Take Away.

Ved Stranden 1
9000 Aalborg

Læs mere her  

Napa

Vesterå er virkelig blevet Aalborgs hotte restaurantgade. Det er Napa Lounge et rigtigt godt eksempel på. I september åbnede den superlækre café, der også kan kategoriseres som en vin- og cocktailbar. Maden er ret klassisk men godt lavet, og der er virkelig fokus på vinen på restaurantdelen.

Vesterå 14
9000 Aalborg

Læs mere her 

Nam Noodles

Japansk nuddelsuppe er megahot i de internationale storbyer rundt omkring i verden. Derfor var det kun et friskt pust, at den populære restaurant Nam også satser på Noodle-konceptet med deres nye Take Away-sted. Det ligger klods op af restauranten, og leverer et supergodt måltid enten til frokost eller aften.

Vesterbro 76
9000 Aalborg

Læs mere her

Restaurant D’Wine

Det var befriende med en spansk restaurant, der ikke kun tog den lette løsning med tapas-retter. Restaurant D’Wine er en forlængelse af den populære vinbar og ikke mindst vinhandel med Kristian Ishøy i spidsen. Restaurant D’Wine satser på autentisk spansk mad fra de forskellige regioner i landet.

Algade 54b
9000 Aalborg

Læs mere her

 

Sørensens

Aalborgs nyeste spisested er en café, restaurant og bar. Beliggenheden er i de gamle Casa Blanca-lokaler, så der er masser af plads at boltre sig på. Sørensens satser både på det lækre frokostkort og solide klassiske aftenretter. Så der er noget for enhver smag på stedet.

Ved Stranden 4
9000 Aalborg

Læs mere her 

Studie 4

Café Vesterå har i mange år været en stor succes. Nu står Thorsten Stevnhoved i spidsen for en stor restaurantsatsning i nabolokalerne. Maden er på højt niveau, og der er mulighed for at tilvælge cocktailmenu i stedet for den klassiske vinmenu. Studie 4 har fået en god start med flot niveau på deres specialiteter.

Vesterå 4
9000 Aalborg

Læs mere her

SushiMania

Danmarks største sushikæde startede lige her i Aalborg. Derfor var det kun naturligt, at SushiMania også rykkede ud i Vestbyen i 2017. Der er nu fire af de populære SushiMania-butikker i Aalborg.

Kastetvej 55
9000 Aalborg

SushiMania XO

I december lukkede SushiSushi for at gøre plads til byens nye Asian Gourmet Sted. Niveauet på SushiMania XO er tårnhøjt, og her kan man være sikker på at gennemføre en ret lækker date i eksklusive rammer. Personalet er sminket, og der er gjort mange bestræbelser på at gøre det meget autentisk.

Strandvejen 11
9000 Aalborg

Læs mere her

South Indian

Lidt ud af det blå dukkede den indiske restaurantkæde South Indian op for enden af Vesterå. Man satser meget på de sikre indiske retter i den hyggelige atmosfære derinde.

Vesterå 22
9000 Aalborg

Læs mere her

Textur

Sjældent har en restaurant i Danmark fået så flyvende en start. Dennis Juhl rykkede fra prestigefyldte Ruths Gourmet ind på Vesterbro med sin restaurantsatsning. På få måneder bragede de ind i diverse anerkendte spiseguides med høje karakterer. Maden er lækker, konceptet er godt og priserne er virkelig gode.

Vesterbro 65
9000 Aalborg

Læs mere her

Vaffelhuset

I mange år var Vaffelhuset et legendarisk sted på gågaden i Aalborg. I slutningen af i år åbnede man igen Vaffelhuset i en mere moderne version. Med lækre madvafler hvor man også kan få et godt frokost- og aftenmåltid. Men selvfølgelig byder de også på skønne saftige dessertvafler.

Nørregade 14
9000 Aalborg

Læs mere her

Vaca

Vaca åbnede med bragende succes i Reberbansgade i 2016. De bragte lækkert mexicansk mad tilbage til byen. Det var derfor en stærk nyhed, da Vaca åbnede deres anden butik i Aalborg. I 2017 fik man altså også mulighed for at hente mexi Take Away fra Vaca i midtbyen.

Østerågade 3
9000 Aalborg

Læs mere her

WeDoBurgers

Der er fuld fart på WeDoBurgers, der vokser hastigt i hele Danmark. Men det er faktisk Aalborg, som lige nu er hovedbyen for burgerkæden, der oprindeligt startede i Aarhus. I 2017 åbnede de nemlig deres første reelle burgerrestaurant, hvor den på Sankelmarksgade mest er Take Away. Nu har man en ægte Flagship Store i Aalborg.

Borgergade 25
9000 Aalborg

Læs mere her