ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu et historisk resultat: Aalborg Håndbold direkte i CHL-kvartfinale

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Aalborg Håndbold (Arkivfoto)
Foto: Aalborg Håndbold (Arkivfoto)

Sidste år gik Aalborg Håndbold hele vejen i finalen i Champions League, som det første herrehold i dansk håndbolds historie – og det er nok de færreste, der tør at håbe, at succesen kan gentages igen i år.

Også selvom at sportsdirektør, Jan Larsen, har meldt klart ud, at de går efter at vinde turneringen i nærmeste fremtid.

Her til aften er Aalborg Håndbold så kommet et markant skridt tættere på, at det måske kan lade sig gøre allerede i 2022.

I aften mødte de nemlig franske Montpellier i en direkte dyst om at sikre sig en topplacering i puljen, hvor en top2 placering gav direkte billet til kvartfinalen.

Måske to år i træk?

Efter at Aalborg førte sikkert det meste af kampen, kom Montpellier pludselig tilbage midt i 2. halvleg og skabte lidt spænding, men Aalborg formåede at holde føringen hele vejen hjem og vandt med to mål til sidst.

Aalborg mangler nu kun én kamp mod bundholdet fra Zagreb for at sikre sig puljesejren og den direkte billet til kvartfinalen – endda over storhold som Kiel, Varder og Szeged.

Nu mangler vi blot en samlet sejr i kvartfinalen for at sikre sig en plads i det eftertragtede Final 4-stævne, hvilket vil gøre dem til det første danske hold nogensinde til at præstere dette to gange … og så endda to år i træk.

Del artikel