Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endelig tilbage: Nu kan du få fastelavnsboller med Toms Skildpadde

Af Emil Kjær Jørgensen

41 millioner. Så mange Kæmpe- og Mini Skildpadder spiser danskerne hvert eneste år.

Det gør det til landets mest solgte stykke chokolade.

Er du en af dem, der ikke kan få nok af det legendariske stykke chokolade, så har vi – igen i år – en rigtig god nyhed til dig.

I 2020 kunne Othello Bageriet første gang præsentere varianten: Fastelavnsbolle med Toms Skildpadde.

Og den er heldigvis vendt tilbage i kagemontren i år!

Othello Skildpadde Fastelavnsboller

Sådan smager den

Smagen i den famøse fastelavnsbolle er rom, karamel, mørk chokolade og fløde – svøbt i en crunchy bolledej, der vel kan gøre de fleste bløde i knæene.

Othello Bageriet har – som altid – styr på bagværket.

At bide ned i fastelavnsbollen er ikke som at spise et rent stykke Toms Skildpadde-chokolade – hverken i tekstur eller smag.

Smagen af Toms Skildpadde er lidt mere afdæmpet i fastelavnsbolle-versionen, men det gør til gengæld også plads til de mere klassiske “fastelavnsbolle”-smage.

Sagt på en anden måde: En perfekt smagskombination mellem klassisk bagværk og det ikoniske stykke chokolade.

Du kan også sætte tænderne i andre fastelavnsbolle-varianter hos Othello Bageriet. Vi har allerede testet deres vilde variant med champagne og så “klassikeren” brunsviger-fastelavnsbolle.

Othello Bageriet fastelavnsboller

Du finder Othello Bageriet i Christiansgade 35.

Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere. 

Del artikel

Andre læser også