Endelig tilbage: Nu kan du få fastelavnsboller med Toms Skildpadde

41 millioner. Så mange Kæmpe- og Mini Skildpadder spiser danskerne hvert eneste år.
Det gør det til landets mest solgte stykke chokolade.
Er du en af dem, der ikke kan få nok af det legendariske stykke chokolade, så har vi – igen i år – en rigtig god nyhed til dig.
I 2020 kunne Othello Bageriet første gang præsentere varianten: Fastelavnsbolle med Toms Skildpadde.
Og den er heldigvis vendt tilbage i kagemontren i år!

Sådan smager den
Smagen i den famøse fastelavnsbolle er rom, karamel, mørk chokolade og fløde – svøbt i en crunchy bolledej, der vel kan gøre de fleste bløde i knæene.
Othello Bageriet har – som altid – styr på bagværket.
At bide ned i fastelavnsbollen er ikke som at spise et rent stykke Toms Skildpadde-chokolade – hverken i tekstur eller smag.
Smagen af Toms Skildpadde er lidt mere afdæmpet i fastelavnsbolle-versionen, men det gør til gengæld også plads til de mere klassiske “fastelavnsbolle”-smage.
Sagt på en anden måde: En perfekt smagskombination mellem klassisk bagværk og det ikoniske stykke chokolade.
Du kan også sætte tænderne i andre fastelavnsbolle-varianter hos Othello Bageriet. Vi har allerede testet deres vilde variant med champagne og så “klassikeren” brunsviger-fastelavnsbolle.

Du finder Othello Bageriet i Christiansgade 35.
Har du mistet overblikket over byens fastelavnsboller, så skal du blot klikke her, hvor vi har samlet ALT du skal vide om årets vidundere.