Endelig: Café Lindholms smørrebrødsbuffet er tilbage
Fantastisk natur. Byens bedste udsigt. Et af landets mest unikke fortidsminder. 10 minutter fra midtbyen.
Lindholm Høje er og bliver et magisk sted.
Læg så dertil, at du også kan få en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.
Tilknyttet området og det fantastiske museum, Vikingemuseet Lindholm Høje, finder du nemlig Café Lindholm, der siden maj 2021 har været under ledelse af Henrik Mouritzen.
Fra tirsdag til søndag fra klokken 10.00 – 16.00 (Fra 1. april 10.00 – 17.00) serverer Henrik og co. alt lige fra brunch til udsøgte frokostretter, fantastiske kager og en god kop kaffe.
Udover at lokke med et menukort med noget for enhver smag, så har Café Lindholm også ramt plet med deres knivskarpe koncepter, som der virkelig er rift om.
Den kommende tid er ingen undtagelse, hvor Café Lindholm lokker med den legendariske smørrebrødsbuffet, gourmetaften, påskefrokost og pinsefrokost.
Få overblikket her:
- Smørrebrødsbuffet 18. februar
- Gourmetaften 1. marts
- Påskefrokost 31. marts
- Pinsefrokost 19. maj
18. februar: Smørrebrødsbuffet
Det bliver næsten ikke mere dansk end et stykke smørrebrød.
Derfor er det også nærmest smukt, at den danske nationalspise bliver hyldet på behørig vis på Café Lindholm med en smørrebrødsbuffet, der er en vikingekonge værdig.
Har du endnu ikke prøvet Café Lindholms smørrebrødsbuffet, er det altså bare med at komme afsted.
Der er virkelig kræset for hvert enkelt stykke smørrebrød, og på buffeten er der hele seks forskellige lækre varianter at vælge imellem.
For 225 kr. pr. person (børn op til 8 år: 129 kr.) kan du spise al den smørrebrød, du overhovedet orker i tidsrummet 12.00 – 15.00.
Café Lindholm sørger tilmed for, at du kan nyde lidt lækkert kage til dessert.
“Det overrasker os næsten hver gang, hvor vilde nordjyderne er med smørrebrød. Vi ender ofte med at have en meget lang venteliste, så man skal nok ikke tøve for længe, hvis man skal være sikker på at få en plads,” siger Henrik.
Smørrebrødsbuffeten kan kun bestilles via dette link.
OBS: Hvis I er flere, der vil sidde sammen, skal I bestille samlet (Max 10 personer pr. bord)
1. marts: Gourmetaften med fri vinbar
En anden bragende succes på Café Lindholm er Gourmetaften med fri vinbar, som afholdes på udvalgte dage i løbet af året.
Nu er tiden endelig kommet til endnu en aften i gastronomiens tegn, for fredag den 1. marts klokken 18.30 inviterer man indenfor til en helt særlig aften.
Konceptet er helt ligetil.
“Man skal bare afsætte fire timer, og så vi sørger for resten,” siger Henrik med et grin.
Alt er inkluderet i prisen på de 699 kr. Lige fra lækker gourmetmenu til udvalgte vine, avec og sødt til kaffen.
“Der er ikke noget specielt fornemt over aftenerne. Fokus er på en aften med høj kvalitet på tallerkenen og så en hyggelig og uformel stemning.”
GOURMETMENU
Appetizer
Vegetarisk ‘kammusling’ lavet på kinaradise, smagt til med asiatisk glace og crudité.
Forret
Kartoffel/porresuppe med saltet og røget bacon, kartoffelchips, røget aromatisk olie og cremefraiche skum.
Hertil serveres der surdejsbrød og citronaioli
Hovedret
Letbagt svinemørbrad rullet i urter, flæskeknas og gastrik, hertil årstidens grønt, cremet kartoffelkompot og æblesauce smagt til med hønsefond.
Dessert
En variation af ‘Citronmåne’ – kage med citroncreme, citronkompot og sprødt
31. marts: Påskefrokost
Hvis du drømmer om en påskefrokost, hvor du kun skal bekymre dig om, hvem du skal invitere med, så skal du skynde dig at reservere plads til søndag den 31. marts, hvor Café Lindholm inviterer til påskefrokost i de historiske rammer.
I dagens anledning præsenterer man en overdådig påskebuffet, der byder på hjemmelavede frokostklassikere, salater, tærter, ost og kage til den søde tand.
Prisen er 279 kr. pr. person (børn under 12 spiser til 179 kr.), og så kan I ellers dykke ned i buffeten fra kl. 12:30 – 15.30, lige så mange gange, I orker.
Påske – og Pinsebuffet:
Hvid modnet sild med hjemmelavet æggesalat
Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet grov urtepickles, kapers og citron
Lun leverpostej med sprød bacon, hjemmesyltede rødbeder og stegte svampe
Tarteletter med høns i asparges
Velsmagende krydret rullepølse med hjemmelavet tilbehør
Vores egne frikadeller med cremet urte-kartoffelsalat
Lækker, fyldig salat med olivenolie, urter og rødløg
Porre-kartoffeltærte med revet ost og svampe aioli
Udvalg af velsmagende oste med tilbehør
Hertil serveres mørkt rugbrød og surdejs focaccia.
Kage til den søde tand
19. maj: Pinsefrokost
Når kalenderen siger pinse, er Café Lindholm også klar til at byde en masse glade gæster indenfor til en overdådig omgang påskefrokost.
Opskriften er den samme som til påskefrokosten, hvor man igen byder på en overdådig buffet, hvor du finder alt, hvad madhjertet begærer.
Det hele finder søndag den 19. maj, og prisen er 279 kr. pr. person (børn under 12 spiser til 179 kr.), og buffeten er åben fra kl. 12:30 – 15.30 – ingen holder øje med, hvor mange gange, du besøger den.
Café Lindholm vil løbende opdatere hjemmesiden med nyheder i løbet af 2024. Hold øje med det hele her.