Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En spændende hverdag: Mikkel trives hos Admin by Request

Af Nathalia Hentze Nielsen
Mikkel Vardinghus.
Mikkel Vardinghus.

Da Mikkel Vardinghus blev færdig med sin uddannelse sidste år, stod han med en verden af muligheder.

Med en it-uddannelse i bagagen og flere oplagte karriereveje, skulle Mikkel gøre op med sig selv, hvilken type opgaver han ønskede at give sig i kast med, og hvilke værdier han værdsatte hos en ny arbejdsgiver.

“Jeg havde flere muligheder, men det der lød mest spændende var Admin By Request. De er nye nok til, at mange strukturer skal på plads, og jeg kan være med til at udforme de strukturer og arbejdsprocesser,” forklarer Mikkel.

Nu har han været ansat hos it-virksomheden som teknisk supporter i næsten et år.

I sin rolle løser Mikkel problemstillinger for kunder, der oplever tekniske problemer med Admin By Request’s software, og han kunne ikke være gladere for sine opgaver og kollegaerne.

“Det har virkelig været et fedt år. Jeg føler, at jeg har en stor grad af selvstændighed og indflydelse på min arbejdsgang, og der er har også været plads til, at jeg kunne komme med forslag til forbedringer,” siger han med et smil og tilføjer:

“Det bedste er dog fællesskabet, og den kultur vi har. Virksomheden går meget op i at folk har det godt, og vi holder løbende arrangementer. Senere i dag skal vi for eksempel på Fast Eddie’s og spille pool, og senere spiser vi på Streetfood.”

En spændende hverdag: Mikkel trives hos Admin by Request
Fra Mikkel Vardinghus kontorplads har han udsigt over Limfjorden.

Globale muligheder

På Aalborg-kontoret, som er hovedsædet for den fremadstormende it-virksomhed, sidder de omkring 15 medarbejdere, som varetager en blanding af teknisk support, udvikling af software og jura.

Men Admin By Request har også kontorer i San Francisco, New York, Chicago, London, München, New Zealand, Thailand, Sverige og Norge.

Tilføjelsen af flere afdelinger er steget stødt i takt med virksomhedens omsætning, som i løbet af fem år er vokset med imponerende 3.200% i bruttoomsætning.

Det næste kontor de åbner er i Florida, og her har Mikkel fået muligheden for at hjælpe dem med at sætte deres kontor op.

Et par ugers betalt arbejde i smukke og spændende Florida lyder bestemt ikke dårligt, og det er også en af fordelene ved at arbejde i en global virksomhed.

“I takt med at vi vækster, åbner forskellige stillinger sig op både i Danmark og udlandet, og man kan forme sin karriere alt efter interesse,” fortæller Mikkel.

En spændende hverdag: Mikkel trives hos Admin by Request
Admin By Request’s køkken er samlestedet, hvor kollegaerne mødes over frokosten eller en kop kaffe.

Bliv Mikkels kollega

Admin By Request’s eksplosive vækst skyldes, at de tilbyder et meget eftertragtet produkt.

Kort fortalt har de udviklet et software-system til computere, som gør at man let kan styre, hvilke programmer medarbejdere kan downloade på arbejdscomputeren.

Det er IT-sikkerhed på den høje klinge i en tid, hvor rigtig mange virksomheder oplever kæmpe kriser, når ondsindede hackere angriber.

Øget efterspørgsel betyder også et øget behov for dygtige medarbejdere, og Admin By Request søger lige nu flere teknisk supportere med et højt serviceniveau – akkurat den stilling som Mikkel bestrider.

“Vi søger to til jobbet. De kan være nyuddannede eller have tidligere erfaring med support,” forklarer Mikkel.

I rollen vil du få kendskab til en bred vifte af teknologier og få brugt al den teoretiske viden, du sidder med.

Du kan læse mere om jobbet som teknisk supporter her, men du kan også kontakte Admin By Request via e-mail.

En spændende hverdag: Mikkel trives hos Admin by Request
Admin By Request sponsorer Formel 1 racerkøreren Kevin Magnussen. Derfor finder du en mannequin-dukke med en ægte Kevin Magnussen køredragt på kontoret.

Frihed under ansvar

For at komme i betragtning til jobbet er der selvfølgelig nogle krav, du skal opfylde.

Du skal have teknisk viden og kunnen, og du skal kunne kommunikere med kunder på dansk og engelsk. Alle de kvalifikationer kan du læse meget mere om i jobopslaget.

Admin By Request går dog mindst lige så meget op i, at du kan arbejde selvstændigt og trives med kollegaerne.

“Man har en meget fleksibel hverdag her. Der er ingen, der går og måler og vejer, hvad du laver, så vi søger mennesker, der kan lide frihed under ansvar.

Vi søger også folk, der har nysgerrighed inden for it, og som godt kan lide at dykke ned i forskellige problemstillinger.

Men det er ikke for at sige, at du ikke kan få hjælp, hvis du har spørgsmål,” understreger Mikkel.

Hos Admin By Request har de nemlig en meget flad virksomhedsstruktur, hvor alle sparrer på lige fod med hinanden på tværs af support, udvikling, salg og ledelse.

“Alle er en del af fællesskabet, uanset hvilken rolle man har, og alle hjælper hinanden,” siger han afslutningsvis.

Del artikel

Andre læser også