ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En smuttur fra Aalborg: Kom på All Inclusive dags-cruise fra kun 395 kr.

Af Sofie Bønnelykke Kirkegaard
DCIM100MEDIADJI_0030.JPG
DCIM100MEDIADJI_0030.JPG

Sommerferien har vi for længst sagt farvel til, og mens de lyse timer langsomt bliver suget væk af efterårsmørket, kan vi ikke være de eneste, der drømmer os langt væk fra myldretrafikken, madpakker og lange møder på arbejdet.

Men fortvivl ikke – vi har fundet helt fantastisk et tilbud til jer.

Ja, for kun 45 minutters kørsel fra Aalborg kan du nemlig komme på et vaskeægte dags-cruise, som tager dig langt væk fra hverdagens trummerum.

Til den helt van(d)vittige pris fra kun 395 kr. pr. person bliver I nemlig forkælet fra morgen til aften ombord på en af Fjord Lines fantastiske cruisefærger, der sejler jer en tur til søs og tilbage igen – alt sammen på en dag. Book her.

Turen går fra Hirtshals til Langesund og tilbage igen og med i prisen er både morgen- og aftenbuffet inkl. drikkevarer – både dem med og uden procenter.

Oven i hatten har Fjord Line sørget for helt vilde rabatter på næsten alt i deres 500 m2 store Tax Free-butik.

Overdådig buffet – både morgen og aften

Turen starter klokken 8 om morgenen, hvor I på havnen i Hirtshals går ombord på færgen.

Faktisk går I direkte op og sætter jer til bords i skibets restaurant Commander Buffet, hvor der er forberedt en kæmpe morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer fra morgenmadens verden. Hertil vil der selvfølgelig også være både kolde og varme drikkevarer til enhver smag.

Når I har fået fyldt tallerkenen fra den lækre buffet, kan I lade skuldrene falde ned og læne jer tilbage med morgenkaffen i hånden, alt imens I nyder den smukke udsigt fra restauranten til udsejlingen af Hirtshals havn i godt selskab.

Når sulten igen melder sig ved aftenstid, vil restauranten Commander Buffet kl. 18 blive omdannet til en fantastisk aftenbuffet med stemningen i top. Her vil du komme til at møde dagens største udfordring – nemlig at vælge imellem de mange fantastiske retter, som er sammensat efter sæson. Buffeten har alt, hvad du kan forestille dig, en buffet bør have – og lidt til.

Igen kan du trygt lade pungen ligge i lommen, for både aftenbuffet, øl, vand og vin er naturligvis med i prisen for hele cruiset.

Program for dagen:

Kl. 8 lægger færgen fra land i Hirtshals, og dagen starter i den overdådige morgenmadsbuffet med udsigt over Skagerrak.

Kl. 14:30 når færgen Langesund, og efter en time vil den vende retur mod Hirtshals. I vaskeægte cruise-stil vil I selvfølgelig skulle blive ombord på færgen hele dagen.

Kl. 18 kan I atter dage plads i den hyggelige restaurant, hvor den lækre aftenbuffet kan nydes.

Kl. 21.30 er færgen tilbage i Hirtshals, og I vil kunne gå i land med kroppen fuld af lækker mad, hygge og fantastiske oplevelser.

Gå på opdagelse i et hav af vilde rabatter og hyggelige aktiviteter

Ombord vil I absolut ikke komme til at kede jer. Fjord Line har fyldt færgen til randen med både god stemning og plads til at kunne slappe af og hygge sig med venner eller familie.

Det meste af dagen kan I gå på opdagelse i færgens 500 m2 store Tax Free-butik, hvor man i hele oktober kan spare 20%*. Og hvis man er til shopping, bør man helt sikkert kigge forbi Fashion Shoppen, hvor man kan shoppe lækkert tøj.

Om eftermiddagen vil der være bingo i Fjord Loungen, så tag kaninfoden i lommen og vær klar til at råbe ”RYST POSEN!”, for der er præmier på højkant.

En smuttur fra Aalborg: Kom på All Inclusive dags-cruise fra kun 395 kr.

Det er også i Fjord Loungen at I senere på aftenen vil kunne nyde det dygtige band Fairway give koncert og sprede god stemning.

I uge 41 er der god grund til også at tage børnene med ombord. Der vil nemlig være ekstra mange aktiviteter om bord, og her kan alle børnene også møde Fjord Lines maskot Fjordy og deltage i sjove aktiviteter. 

Ombord finder du også sportsbaren Pier 42, en Starbucks Cafe og flere skønne steder hvor I kan købe en lækker frokost.

Hvis vejret tillader det, bør I helt sikkert også gå en tur på dækket, hvor der er garanti for vind i håret og Skagerraks friske luft i ansigtet.

Er du overbevist endnu? For det er vi altså. Book din tur lige her

*NB: Enkelte varegrupper er undtaget rabatten.

Hvad: All-inclusive dagscruise med Fjord Line fra kun 395 kr.

Hvor: Fra Hirtshals til Langesund – og retur

Hvornår: Fra nu og til og med d. 31.10.2022

Del artikel