Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Induflex hjælper danske virksomheder med afskærmning gennem coronakrisen

Af Redaktionen

11. marts 2020 ændrede det danske samfund sig drastisk, da Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark delvist ned.

Det viser sig i indskrænkningen af muligheder, fokus på folkesundheden og et særligt ”samfundssind”, som netop er noget af det, det danske folk ofte høster anerkendelse for.

Det kommer også til udtryk i sproget. Udover det førnævnte ord “samfundssind”, er “værnemidler” et af de begreber, der har fået en særlig plads i danskernes bevidsthed gennem statsministeriets gentagne pressemøder og mediernes dækning af krisen.

Værnemidler er betegnelsen for de redskaber, vi har brug for, for at holde COVID-19 på afstand – og der er derfor opstået et stort og akut behov for at producere forskellige værnemidler i en fart.

Håndsprit, handsker og hængeskærme

En af den slags steder, hvor behovet for værnemidler er særligt udpræget, er de danske dagligvarebutikker, som stadig holder åbent.

Her samles folk fortsat fra forskellige husstande, byer og landsdele, og det er derfor vigtigt at sætte hårdt ind mod smittefaren her.

Mens flere virksomheder har måttet lukke ned, har det skabt ekstra travlhed hos nogle af de danske virksomheder, som har mulighed for at lægge deres produktion om for at fremstille de nødvendige remedier.

En af de virksomheder er nordjyske Induflex. Induflex er totalleverandør inden for plast. Induflex laver alt fra bearbejdning af plast, natur-og kunststoffer, hvor ingen opgave er for lille eller for stor.

Induflexs kompetencer kom hurtigt samfundet til nytte, da coronakrisen begyndte. Induflex producerer dagligt tekniske og kreative emner i alt fra belysning til design, in-store og industri.

Som konsekvens af COVID-19, havde de danske supermarkeder brug for afskærmninger til deres butikker. Pludselig opstod der travlhed, hvor Induflex pludselig fik hænderne fulde med at fremstille afskærmning til butikker.

Induflex er med til at afskærme de personer, som til dagligt sidder ved kasserne – og sandsynligvis er nogle af dem, der kommer tættest på flest mennesker i løbet af en normal dag – fra smitte og smittespredning til resten af befolkningen.

Afskærmning af plast: Vinduet til den nye virkelighed

Induflex, som holder til i Støvring lige syd for Aalborg, har fået sin særlige rolle i krisen på grund af sit speciale i form af totalleveranrancer og bearbejdning af plast i store- og små mængder.

Produktionen af afskærmning til små og store virksomheder og organisationerfortsætter lige så længe, der er behov for det, og på den måde giver Induflex sit bidrag til, at vi kan være tæt på nogle af dem, som vi er nødt til at være tæt på, og alligevel være behørigt beskyttet.

Del artikel

Andre læser også