En himmelsk opgradering: Aalborg-bager lancerer Brownie Croissant

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Okay: Hvem kan ikke lide croissant? Vi spørger bare.

Den smørbagte dej, med oprindelse i det franske, vinder hver dag hjerter i hele verden. Også her i Aalborg, hvor langt de fleste bagere og caféer har den sprøde dronning på menukortet.

Men hvad hvis vi nu fortæller dig, at du nu har mulighed for at opgradere oplevelsen på bedste cake on cake manér?

Othellobageriet i Christiansgade har fra i går udvidet deres i forvejen populære croissant-familie med en lillebror, der i den grad har formået at kombinere alt det bedste fra kageuniverset.

Den nye variant er nemlig med bløde stykker af deres egen brownie.

“Mange af jer kender vores sprøde croissant, som naturligvis er bagt med smør og surdej. Nu er den kommet i en ny og spændende udgave,” skriver Othellobageriet på Facebook.

Stor og billig

Den nye croissant blev som sagt lanceret i går, og allerede i dag var vi forbi for at hilse på vidunderet.

Othellobageriets surdejsbagte croissant har alle dage været en vinder, og vi kan hermed konkludere, at brownie ikke ligefrem gør den værre.

Vores håndmodel, der er afbilledet her, er indehaver af en ret så stor håndflade – og derfor er størrelsesforholdene på ingen måde retfærdige.

Croissanten var nemlig virkelig enorm, og til en stykpris på kun 12 kr. får du i den grad noget for pengene – nu også inklusive brownie.

Hvad: Brownie Croissant
Hvor: Othellobageren, Christiangade
Hvornår: Så længe lager haves

 

Vis dette opslag på Instagram

 

? N Y H E D ? Mange af jer kender vores sprøde croissant, som naturligvis er bagt med smør og surdej. Nu er den kommet i en ny og spændende udgave. Vores nye croissant er nemlig med stykker af vores populære lækre brownie og selvfølgelig også bagt med smør og surdej? Hvem synes du, skulle prøve vores nye himmelske croissant?? #othello #othellobageriet #bageri #christiansgade35 #aalborg #mitaalborg #nordjylland #croissant #smør #smørbagt #surdej #brownie

Et opslag delt af Othello bageriet (@othellobageriet) den