Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En guide til at være mere aktiv i Aalborg

Af Annoncør

Er du lige flyttet til Aalborg, så kan det godt være du stadig føler dig overvældet over dine nye bopæl. Det er altid lidt svært i begyndelsen, når man flytter til et nyt og ukendt sted. Måske, er du kun lige kommet på plads i din bolig, og skal nu til at lære byen at kende lidt bedre. Er du glad for sport og motion generelt, er det selvfølgelig også relevant at finde ud af, hvor og hvilke tilbud der findes i byen. Her i guiden, kan du blive klogere på netop dette.

Fitnesscentre

Aalborg mangler heldigvis ikke fitnesscentre, og der er faktisk mange placeret rundt omkring. Bor du i vest byen, kan du gøre brug af træningscenteret som ligger i Danmarksgade. Dette træningscenter er ret så stort og der er også mulighed for holdtræning. Ellers er der også en del at vælge imellem omkring Aalborg midtby. Mulighederne for at træne fitness, kan selvfølgelig også findes i andre dele af byen.

Vandsport

Der findes skam også en anden unik sportsgren som er blevet vældig populær over de senere år. Wakeboarding er nemlig en mulighed i Aalborg. I Aalborg Cablepark, er der rig mulighed for at lege i vandet, og få et godt fællesskab med de andre i klubben. Mange af medlemmerne bruger gerne sommerhalvåret på at hygge sig dernede sammen.

Ruter du kan løbe eller gå i Aalborg

En af de helt store fordele ved Nordens Paris, er de smukke ture man kan gå. Langs Limfjorden, kan man altså nyde den smukkeste udsigt både fra Aalborg siden, men også Nørresundby siden. En rask går eller løbetur langs vandet, kan være enormt berigende, både fysisk, men også mentalt.

Mange sportsmuligheder

Aalborg, har mange forskellige sportsmuligheder at vælge imellem. Er man ikke lige så meget til træningscentre, så kan man heldigvis også vælge imellem andre sportsgrene. Måske, du er mere til fodbold? Eller hvad med basketball? Dans, som samba er også en mulighed. Er du mere til yoga, kan du også finde mange steder i byen, hvor du kan dyrke dette. Det bedste du kan gøre, er at undersøge mulighederne online, samt hvornår der er holdstart for den sportsgren du gerne vil i gang med. Husk også, at man også kan træne på hold i mange fitnesscentre.

Lær din by at kende

Al begyndelse er svær, siger man. Når du føler dig klar, så er det en god idé at tage ud at udforske byen på gåben. Dan dig et overblik over, hvad det er for et kvarter du har bosat dig i, samt hvor eksempelvis supermarkederne er. Når du føler dig mere tryg i at færdes i byen, så kan du jo begynde at kigge efter, hvor de forskellige sportsmuligheder er.

Del artikel

Andre læser også