Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst

Af Nathalia Hentze Nielsen
Erhvervschef Jesper Marinussen (tv) og indehaver Johnny Thomsen (th).
Erhvervschef Jesper Marinussen (tv) og indehaver Johnny Thomsen (th).

Har du holdt øje med nyhederne den seneste tid, tegner der sig et billede af stigende priser og forsyningsproblemer i hele Europa.

Det kan få selv de mest optimistiske personer til at udskyde deres drømme, men der er faktisk virksomheder, som går imod strømmen og holder omkostningerne nede.

Hos Designa Køkken Aalborg på Stenbukken 3C går det rigtigt godt på trods af de svære tider, og det ønsker de også, at deres kunder skal mærke.🥳

Går du rundt med en drøm om at få et nyt, flot køkken til en overkommelig pris, behøver du dermed ikke tøve med at kaste dig ud i det.

Ikke nok med at Designa Aalborg tilbyder finansiering til 0 kroner i rente, får du også 25% rabat i resten af 2022 samt markedets bedste garanti med op til 25 års garanti.

Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst

Massiv fremgang på erhvervssiden

Faktisk er det gået så godt for Designa Aalborg det seneste år, at de har modtaget Børsens Gazelle pris 2022.

I deres beskrivelse af prisen skriver Børsen, at selvom “de seneste år har været præget af kriser, har gazellerne formået at tænke innovativt, omstille sig, skabe vækst og opnå titlen Børsen Gazelle 2022,” og netop det kendetegner også butikkens fantastiske år.

Det er derfor en stolt indehaver, vi møder, da vi besøger den 750 kvm store, flotte udstilling i Skalborg.

“Vi er enormt glade for at have modtaget prisen. Det viser, at mine fantastiske medarbejdere gør det rigtigt godt, og jeg er så stolt af dem,” fortæller Johnny Thomsen, der bl.a. er indehaver af Designa Aalborg/Frederikshavn.

Især erhvervsdelen er steget markant i løbet af det seneste år, og butikkens erhvervschef Jesper Marinussen ser lyst på fremtiden.

“Vi har haft stor vækst på erhvervsmarkedet og ser faktisk ind i 2023 med en fyldt ordrebog og en del efterspørgsel.

Jeg tror, at væksten skyldes den nære kontakt, vi har til byen og tilliden mellem os og vores samarbejdspartnere og kunder,” forklarer Jesper Marinussen.

Spurgt ind til, hvordan de formår at trodse tendenserne på markedet og bibeholde til det tætte bånd til byen samt deres fremragende kundeservice, svarer Johnny Thomsen, at det er fordi, at de altid går et ekstra skridt for at få tilfredse kunder.

“En god og tryg købsoplevelse er desværre ikke altid en selvfølge, når du vælger køkkenleverandør, men det stræber vi for, at den er hos Designa Køkken,” uddyber Johnny Thomsen.

Faktisk trækker Designa Køkken fra alle konkurrenter, når det kommer til stjerner og anbefalinger på Trustpilot og ligger nummer 1 inden for branchen.

Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst
Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst

100% dansk ejet

Designa Køkken adskiller sig også fra andre ved at være en 100% dansk ejet familievirksomhed, der producerer deres køkkener i Danmark.

Det betyder konkret, at virksomheden ikke rammes af de samme prisstigninger som andre og derfor kan holde omkostningerne væsentligt nede.

Oveni dette kan de også garantere høj leveringssikkerhed og kort leveringstid, så du ikke behøver at vente længe på at få drømmekøkkenet opsat.

“Du bestemmer selv, hvordan dit nye køkken skal leveres,” understreger Johnny Thomsen og tilføjer:

“Du kan både få det samlet eller usamlet, leveret eller afhentet. Vi er meget fleksible.”

Og der er bestemt mange køkkener at vælge mellem hos Designa Aalborg. Med Danmarks største sortiment kan de opfylde alle ønsker uanset om det er et nyt køkken, bad eller garderobe.

Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst
Til både privat og erhverv: Designa Køkken i Aalborg oplever stor vækst

Virksomheden gør også en dyd ud af at tage ansvar for både samfund og miljø og tilbyder bl.a. et bredt udvalg af FSC-certificerede bordplader.

Overvejer du også at købe nyt køkken, bad eller garderobe, kan du booke et uforpligtende møde hos Designa Aalborg her.

Du kan også møde Designa Aalborg til en køkkensnak på dette års boligmesse i AKKC fra den 4-6. november. Billetter til messen kan du hente gratis i butikken på Stenbukken 3C.

Del artikel

Andre læser også