Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En firmabil der er god for miljøet

Af Annoncør

Firmabilen er essentiel for dig, der har længere til arbejde eller kører meget i forbindelse med dit arbejde. Står du og skal skaffe en firmabil til dig og dine medarbejdere, så læs med her.

Annoncør betalt indhold leveret af Gomore.dk

At investere i en firmabil til samtlige medarbejdere kan hurtigt gå hen og blive dyrt. En løsning herpå er at lease. Med GoMore erhvervsleasing får du en økonomisk leasingbil samtidig med, at du er med til at passe lidt bedre på planeten. Her kan du ligeledes mindske dine udgifter yderligere ved at udleje bilen gennem GoMore. Med erhvervsleasing gennem GoMore sikrer du altså en økonomisk og transparent erhvervsleasing til virksomhedens medarbejdere, samt mulighed for at bilen kan udlejes, når medarbejderen ikke selv bruger bilen. 

Bilen og miljøet

Miljøet er hårdt belastet. Vi belaster det alle sammen hver evig eneste dag. Men hvis vi skal sikre, at der er en planet til vores kommende generationer, må vi gøre noget aktivt. Et sted vi kan spare på CO2-udslippet er ved at bruge bilen mindre. Bilen er en af de helt store syndere. En ny bil udleder nemlig cirka 164 kilo CO2 per 1.000 kilometer. Det er ikke os alle, der bare kan droppe bilen og tage cyklen i stedet. Nogle af os er afhængige af en bil for at udføre vores arbejde, hvorved erhvervsleasing er aktuelt og ligeledes en miljøvenlig løsning. Ved erhvervsleasing gennem GoMore er du nemlig med til at udnytte planetens ressourcer bedre. Dette gør du ved at udleje bilen, når du ikke bruger den. På den måde er du og din virksomhed med til at udnytte planetens ressourcer bedre samtidig med, at du reducerer dine udgifter til bilen.

Du kan ligeledes være med til at forbedre miljøet ved valg af din nye erhvervs-leaset bil. Jo længere din bil kører på literen, jo mindre CO2 udleder den. Billig-bilerne som blandt andet Suzuki, Daewoo, Kia og Hyundai vinder kraftigt frem på det danske marked ikke mindst takket være registreringsafgiften, der gør deres mere moderne, sikre og miljøvenlige konkurrenter forholdsvis meget dyrere. Alt har dog sin pris, og en af dem er en dårligere brændstoføkonomi og dermed højere udslip af CO2 fra de billige biler. Der er dog undtagelser og de nævnte mærker er også begyndt at lave biler med mere moderne motorer, navnlig i dieseludgaver. 

Man snakker ligeledes om, at elbilen er en meget miljøvenlig bil, men er dette nu også sandt? Det ser ud til, at batteridrevne elbiler generelt er noget eller meget bedre end benzin- og dieseldrevne biler, som verden ser ud i dag, og de har potentiale til at blive væsentlig bedre over tid. Der er dog ligeledes undersøgelser, som siger, at elbiler i dag udleder mere CO2, når alt tælles med. Under alle omstændigheder har debatten vist, at elbiler i meget lang tid fremover langtfra er CO2-fri.

Når du skal vælge din nye erhvervs-leaset bil, er det altså relevant at kigge nærmere på, hvor langt den kan køre på literen. På den måde sikrer du, den mest miljøvenlige bil til dig og dine medarbejdere.