En bragende succes: 84.384 besøgte Jul i Zoo

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I Aalborg Zoo er man overordentlig godt tilfreds med året, der er gået.

Ikke færre end 459.306 gæster har besøgt haven i 2019, det næsthøjeste antal nogensinde.

Dermed er den nordjyske zoo igen det mest velbesøgte zoologiske anlæg udenfor København.

Det er Jul i Zoo, der har været en helt afgørende årsag til det gode resultat.

Lysfesten blandt de vilde dyr blev et kæmpe tilløbsstykke, der ikke kun tiltrak nordjyder, men faktisk besøgende fra hele landet, der ville opleve den særlige julestemning i Aalborg Zoo.

“Jul i Zoo er blevet helt overvældende positivt modtaget af vores gæster, og vi tror på, at vi har skabt begyndelsen på en ny, stor juletradition i Aalborg.

Med Jul i Zoo føjer vi en ny dimension til haven og understreger, at vi er en helårsåben attraktion, hvor gæsterne kan få nye og anderledes oplevelser hele året rundt,” siger Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Hele 84.384 nåede at besøge Jul i Zoo. 

Populære fortidskæmper vender tilbage

Det er dog ikke kun julelys, der har trukket gæster til Aalborg Zoo i 2019.

Henover foråret og sommeren har der været stor interesse for den nye dinosaurudstilling, som har både frydet og forfærdet især de yngste gæster i haven.

Fortidskæmperne vender tilbage i påsken 2020 i en endnu større udstilling, når blandt andet en kæmpemæssig brontosaurus og den havlevende mosasaurus føjes til samlingen.

Foto: Aalborg Zoo

Og gæster i Aalborg Zoo kan glæde sig til flere nyheder i 2020, hvor nye anlæg ved både savannen og den sydamerikanske pampas vil bringe publikum endnu tættere på dyrene og i øjenhøjde med girafferne.

Jul i Zoo vender naturligvis også tilbage i 2020.

“Selvom julen kun lige er slut, så tænker vi allerede på, hvordan vi skal fejre den igen år. Vi har fået en masse erfaringer og nye idéer fra det første år, som gør, at vi kan lave Jul i Zoo endnu bedre og smukkere næste gang,” siger Henrik Vesterskov Johansen.