Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En boligadvokat kan sikre dig som huskøber

Af Annoncør

Der er godt gang i bolighandlen – også i Aalborg, og måske har du allerede fundet den perfekte lejlighed eller drømmehuset, og nu mangler du bare at få underskriften sat på købsaftalen, for at kunne kalde den nye bolig din. Men vent lige et øjeblik! 

E du sikker på, at du ikke bliver snydt eller betaler for meget for boligen?

Hvis ikke, så kontakt Hviidadvokater her – og hør, hvordan en boligadvokat kan hjælpe dig.

Sikkerhed i bolighandlen

Når du står og skal købe en lejlighed eller et hus, er det naturligvis en stor investering for dig og din familie, og det er derfor vigtigt, at du som køber sikrer dig selv bedst muligt, inden indgåelse af den endelige aftale.

En boligadvokat giver dig og din familie den sikkerhed, og hos Hviidadvokaterne har man erfaring med bolighandel i hele Danmark, også i de større byer som fx Aalborg.

Advokaten er den uafhængige rådgiver, der kan gennemgå papirerne for jer på forhånd og påpege, hvis der er forhold, som vil kunne volde problemer længere ude i fremtiden.

Sælger har allerede sikret sig sin rådgiver i den ejendomsmægler, der er sat til at vise huset frem, lave salgsopstilling og købsaftale. 

Men det er vigtigt at huske, at mægleren er sælgers repræsentant, betalt af netop sælger for at stå for boligsalget.

Så stil ikke dig selv dårligere end sælger, ved ikke at have en, der repræsenterer dig i bolighandlen.

 

Advokaten læser alt igennem

Det kan være mere end svært at forholde sig neutralt og kritisk til ting som tilstandsrapport, energimærkning og servitutter, når man allerede er kommet til at forelske sig i villaen med den enorme have, panoramalejligheden med udsigt over vandet eller den lille, hyggelige toværelses, der ligger et stenkast fra gågaderne og byens liv.

Derfor kan det være godt at have en objektiv sparringspartner, som en boligadvokat, med på sin side af bordet.

Boligadvokaten sørger nemlig for at have det kritiske blik med hele tiden, både når der læses tilstandsrapport og andre dokumenter igennem. 

En boligadvokat kan med andre ord være med til at sikre dig en god og tryg bolighandel og sikre, at du hverken bliver snydt eller sætter for mange penge til på drømmeboligen.

Imens kan du passende bruge tiden på at drømme om dit nye hjem og udforske naturen, strandene, caféerne og alle de andre gode tilbud, en by som Aalborg byder på.

Del artikel

Andre læser også