Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En af landets bedste: Hiphop-ikon spiller i Musikkens Hus for første gang  

Af Emil Kjær Jørgensen

I marts udsolgte Pede B Store Vega med en koncert, som Gaffa belønnede med fem stjerner og gav følgende ros med på vejen: “… han er uslåelig i bokseringen og vokalboksen, men han er om muligt endnu bedre på en livescene”.

Nu kommer den flerfoldige vinder af det hedengangne MC’s Fight Night til Aalborg og Musikkens Hus i et 2022, der har budt på flere udspil fra den rutinerede rapper.

Ikonet spiller koncert allerede på lørdag, d. 15. oktober kl. 21.00.

Det er både blevet til udgivelse af “Hundrede” part 1, 2 og 3 i starten af året og “Giv mig noget” i marts. Sidstnævnte handler blandt andet om psykiske tømmermænd og hunger efter fysiske oplevelser efter to års pandemi og er første udspil fra Pede B’s næste album, som udkommer senere på året.

Koncerten i Musikkens Hus kommer derfor alle måder på et belejligt tidspunkt, hvor fans kan se frem til en aften med de største numre fra et omfattende bagkatalog på 14 album. Det hele bliver fremført i selskab med Pede B’s faste partner DJ Noize og med live-instrumenter.

Der er dømt høj energi fra start til slut fra en af de største danske rappere, der siger følgende om touren: ”Nedlukninger, online koncerter og Teams-møder har efterladt en intens sult hos fans af ægte koncerter. Det er den sult, vi skal ud og mætte til oktober. Jeg føler virkelig, at vores musik fungerer allerbedst til koncerterne”

Glæd dig til en aften med et af Danmarks absolutte mestre indenfor hiphop i de fantastiske rammer i Musikkens hus.

Hvad: Koncert med Pede B
Hvor og hvornår: Intimsalen i Musikkens Hus, lørdag d. 15. oktober kl. 20:00
Pris: Standardpris: 195 kr. / Studerende og unge under 30 år: 110 kr.

Billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også