En af byens fedeste adresser: Nu kan du leje en lejlighed i Siloen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
illustration: Dimension Design
illustration: Dimension Design

I slutningen af sidste år kunne vi fortælle om, at man i 2018 kan komme til at bo i ”Siloen” i ejerlejligheder – og nu er der altså åbnet for opskrivningen til lejeboligerne gennem Himmerland Boligforening.

illustration: Dimension Design

Der er i alt 18 familieboliger og 62 ungdomsboliger.

Ungdomsboligerne er beliggende fra stuen til 4. etage, og er mellem 49 – 50 kvadratmeter, og er 1 værelses lejligheder.

Familieboligerne er fra 5. – 7. etage. Boligerne er fra 63 – 115 kvadratmeter. De er enten 2 eller 3-værelses lejligheder. Alle familieboligerne har en altan.

For at blive taget i betragtning til disse lejeboliger skal man være medlem af Himmerland Boligforening. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det her.

AKU-Aalborg tager sig af udlejningen af ungdomsboligerne.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.