Et vildt projekt: En af byens bedste kokke overtager spisested i Aalborg med egen ø
Michael ‘Miv’ Pedersen er anerkendt som en af Nordjyllands absolut bedste restauratører.
Han driver gourmetrestauranten Restaurant Tabu i Aalborg og Restaurant Glashuset i Lønstrup – og senest er han også blevet en del af de spændende gastronomiske projekter på Kallehavegaard Badehotel og Hotel Strandlyst.
Nu kaster han sig ud i et helt nyt projekt her i Aalborg.
MigogAalborg kan nemlig afsløre, at Michael ‘Miv’ Pedersen åbner noget helt særligt på Skydebanevej 50 lige ved DanHostel og Aalborg Camping.
Byd velkommen til: Tabu Catering.
Det kan vi se frem til
Skydebanevej 50 ringer måske ikke lige en klokke hos de fleste, men Miv er faldet pladask for området – og det er han sikker på, at mange nordjyder også kommer til.
Tabu Catering kommer til at stå på flere ben – alle med fokus på enestående madoplevelser, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt.
“Vi kan boltre os på op til 9 hektar jord, og det er altså helt unikt at finde så skøn natur så tæt på midtbyen,” siger Miv.
Mere om den skønne natur senere.
Miv har lejet de fysiske lokaler på Skydebanevej 50, hvor der er plads til selskaber, events, jubilæer, konfirmationer, bryllupper mv.
Det kommer fremover til at gå under navnet Skydebanen.
“Facaden bliver malet svensk-rød, og så skal det indvendige også lige have en ordentligt omgang, men ellers rummer de tre festlokaler jo fantastiske muligheder – og en helt eminent udsigt.
Derudover er der også to store terrasser, som kan åbne op for masser af sjove tiltag, når der eksempelvis skal holdes bryllupper, julefrokost eller sommerfest,” siger Miv.
Men det er slet ikke alt.
Øen bliver noget helt unikt i Aalborg
For udover de flotte eventlokaler i Skydebanen, så har Miv også lejet noget andet helt specielt i det ellers lidt skjulte område.
For blot få skridt fra Skydebanen finder man en lille “ø” med 30 små hytter, der hver især har plads til 2-6 overnattende gæster.
Hytterne har indtil nu været en del af Aalborg Camping, men nu bliver de restaurerede efter alle kunstens regler – og så vil der fremover være 30 hyggelige og rødmalede hytter, man kan overnatte i.
“Forestil dig lige at holde en bryllupsfest i vores store Tipi-telt på øen med fjordudsigt, og så kan gæsterne ellers bare falde om i hytterne, når de ikke orker at feste mere.
Det kan da ikke blive bedre,” lover Miv.
Øen er nabo til både grønne områder, fjord og lystbådhavn, og det er nærmest svært at stoppe Miv igen, når han fortæller om mulighederne for de mange events, der kan holdes i området.
“Det skal ikke bare være en lokation, det skal være en oplevelse.
Det kan være alt fra private dining til lejrskoler, vinterbadnings-events, firmafester, julemarked i hytterne, fisketure, kokkeskole, mad over bål – ja, jeg kunne nok blive ved,” siger en tydeligt begejstret Miv, da han viser os rundt i de fantastiske omgivelser.
Drømmer om koncerter og events
Miv er faldet pladask for området på grund af én ting: Muligheder.
Og mulighederne stopper ikke blot ved Skydebanen og Øen.
For området rummer faktisk endnu mere, der bare venter på at få udfoldet sit potentiale.
For naboen til Tabu Catering er Aalborg Camping, og det område rummer faktisk en stort eventplads.
“Den store græsplæne har vi mulighed for at låne, hvis vi skal bruge endnu mere plads.
Det kan være vi vil lave en Streetfood-festival, noget julemarked – eller måske lave Aalborgs største picnic?.
Vores plan er også at få stablet nogle fede koncerter på benene, og måske endda holde festivaler herude,” slutter han.
De næste måneder går nu med at forvandle lokaler, hytter og området til et eksklusivt og hyggeligt event-område.
Du kan blive klogere på det hele lige her.
Prøv Tabu Catering som de allerførste – til spotpris
Hvis du vil have en lille forsmag på, hvad Tabu Catering er for noget, så kan du faktisk tyvstarte lidt på herlighederne i samarbejde med MigogAalborg.
For Tabu Catering kommer – helt eksklusivt – til at holde fællesspisning i de hyggelige eventlokaler under vores store restaurantfestival Eat Out.
Presale til Eat Out starter fredag klokken 07.00 – det bliver sendt ud til vores nyhedsbrevsmodtagere.
Hvis du vil være blandt de første til at booke bord, så kan du tilmelde dig her.