Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En æra er forbi: Ikonisk kiosk er sat til salg efter 45 år

Af Aske Bisgaard Pedersen

De fleste aalborgensere, der er vokset op i Vestbyen, har været forbi og blandet snolder eller købt en is på en varm sommerdag.

Efter 45 år er Fjordkiosken nu sat til salg, hvor det er tid til for den karismatiske ejer, Winni Madsen, at nyde sit otium og dyrke sine mange fritidsinteresser – så nu kan kiosken blive din.

Kiosk med attraktiv spillehal og mange muligheder

Den veldrevne kiosk huserer på Kastetvej 116 i Vestbyen, der sælger almindelige kioskvarer, såsom slik, blade, aviser, tips, cigaretter og andet. Men efter 45 år er det tid til at finde en ny ejer.

En æra er forbi: Ikonisk kiosk er sat til salg efter 45 år

Kiosken er udstyret med en attraktiv spillehal, og i salgsopstillingen på Facebook fremgår det også, at der er en masse optimeringsmuligheder.

Huslejen ligger på omkring 6.000 kroner om måneden.

Hvis man er interesseret i at videreføre den historiske forretning, så kan man kontakte revisor Marinus Fernandes for yderligere information omkring pris, nøgletal og andet.

Se mere på Facebook Marketplace her.

Mange faste kunder gennem tiden

Det er dog med stort vemod, at Winni har truffet beslutningen om at sætte sit hjertebarn til salg.

For hende har det ikke bare været en forretning, men også omdrejningspunktet for tætte relationer til de mange faste kunder, der har slået et smut forbi kiosken på Kastetvej gennem tiden.

“Min mor har haft og har stadig mange faste kunder gennem de 45 år, hvor hun har haft Fjordkiosken.

Hun kommer helt sikkert til at savne alle sine kunder i kiosken – specielt hendes faste kunder, som hun ser og har set hver eneste dag eller flere gange om ugen,” fortæller Winnis datter, Eva Madsen, til MigogAalborg.

En æra er forbi: Ikonisk kiosk er sat til salg efter 45 år
Winni Madsen, der har drevet Fjordkiosken i 45 år

Og netop relationen til kunderne i kiosken har været en stor prioritet for Winni:

“Min mor er som regel altid åben for en lille snak med sine kunder og nyder også at hilse på og snakke med de firbenede, som nogle af hendes faste kunder ofte har med i kiosken.

Så har hun altid flæskesvær, en godbid eller småkage klar til hunden også,” forklarer Eva.

Efter at have arbejde 15 timer i døgnet hver eneste dag i 45 år – på nær tre lukkedage om året – kommer den nyopnåede fritid til at byde på strik, krydsord, bankospil og andre interesser, som Winni ikke har haft tid til i det næsten halve århundrede som kioskejer.

Derudover så skal tiden bruges sammen med familien, som døtrene Eva og Marianne glæder sig rigtig meget til.

Overvældet med søde hilsner

Winni er ikke selv på Facebook, så det er hendes datter Eva, der har delt den vemodige nyhed og taget i mod det, der har vist sig at være en enorm mængde kærlige hilsner fra aalborgensere, der gennem tiden har sat sine fødder i Fjordkiosken.

“Det er jo helt vildt med alle de mennesker, som har givet sig tid til at sende en hilsen og tanke til hende.

Min mor er ikke selv på Facebook eller på andre sociale medier, men jeg har læst alle hilsenerne op for hende, og det blev hun meget rørt over og rigtig glad for,” fortæller Eva, der også selv er overvældet over den betydning, kiosken og hendes mor har haft på folk:

En æra er forbi: Ikonisk kiosk er sat til salg efter 45 år

“Opslaget i en Facebookgruppe var blot tiltænkt som en kort information om, at min mor har sat Fjordkiosken til salg efter 45 år, så det kom fuldstændig helt bag på både mig og min søster, at der er kommet så mange søde hilsner og tanker til vores mor.

Når min søster og jeg læser de mange kommentarer, så synes vi, at vi også her får en god fornemmelse for at vores mor har haft mange faste kunder, og af forskellige aldre,” forklarer datteren.

Der er allerede henvendelser fra interesserede købere

Hvis der spirer en lille drøm i mavsen om at blive kioskejer, så skal man ikke hvile på laurbærrene alt for længe, for henvendelserne er begyndt at tikke ind:

“Efter opslaget på Facebook om, at min mor har sat Fjordkiosken til salg, har vi også modtaget nogle henvendelser fra potentielle interesserede købere.

De henvendelser vi har modtaget, er viderehenvist til min mors revisor Marinus Fernandes fra Redmark Revison fra Aalborg, som indtil videre har alle de nødvendige info omkring salget,” fortæller Eva.

Hvis man vil læse mere eller sende en kærlig hilsen til Winni efter de 45 år, kan man gøre det her.

Del artikel

Andre læser også