Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En æra er forbi: Dumle Slikkepinden udgår fra produktion

Af Redaktionen

I mere end 60 år har forbrugere over hele verden spist og nydt Fazers legendariske Dumle-slikkepind.

Den har været nr. 1 til børnefødselsdage, fastelavn – og alt derimellem. Men nu er det forbi.

Fazer skriver i en pressemeddelelse, at produktionen af Dumle-slikkepinden slutter i marts i år. Dette skyldes, at den nuværende produktion ophører. 

“Håndværket såvel som opskriften  er lige så unik som slikkepinden, og derfor svær at erstatte med nutidens moderne teknologi.

Vi har forsøgt at finde en løsning til at fortsætte produktionen på en effektiv og bæredygtig måde, men det er desværre ikke længere muligt,” siger Christina Frænde, Marketing Manager hos Fazer Danmark, og forklarer yderligere:

“Maskinen, der producerer Fazer Dumle slikkepinden skal betjenes med håndkraft og kræver reservedele, som ikke er til at opdrive mere. Derfor er det tid til at sige farvel.

Vi ved, at slikkepinden er elsket af mange, og vi vil selvfølgelig fortsætte vores bestræbelser på at finde en måde at producere en ny version af den klassiske slikkepind igen i fremtiden, men nu er det tid til at sige farvel til den gamle.”

Første gang, at verden mødte den flade Dumle Slikkepind var i 1945 i Sverige. Siden er der tilføjet utallige produkter i sortimentet – produkter, som selvfølgelig stadig vil være at finde på hylderne i fremtiden.

 

Del artikel

Andre læser også